Marilyn Manson'a bir tecavüz davası daha açıldı: "İstismar videoları izletti"

İsmini açıklamayan bir kadın, müzisyenin 2011'de kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü

Manson hakkındaki iddialara dair daha önce, "Gerçek korkunç biçimde çarpıtılıyor" ifadelerini kullanmıştı (AP)

Marilyn Manson, kimliği belirsiz bir kadının açtığı yeni davada tecavüz ve tacizle suçlanıyor. Manson'ın karşı karşıya olduğu suçlamalara bir yenisini ekleyen kadın, müzisyenle yaklaşık 10 yıl önce birlikte olduğunu belirtti.

People'ın ulaştığı dava dilekçesinde gerçek ismi Brian Warner olan 52 yaşındaki müzisyenin söz konusu kişiye tecavüz ettiği ve 2011'de süren ilişkileri sırasında defalarca cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kimliği belirsiz kadın ayrıca Manson'ın kendisine istismarla dolu olduğunu iddia ettiği bir kaset izlettirdiğini belirtti. Kasette müzisyenin genç bir kadını sandalyeye bağlayarak taciz ettiği, idrar gibi görünen bir şey içirdiği ve onu silahla tehdit ettiğinin görüldüğü öne sürüldü.

Manson'ın videoyu 1996'daki Hollywood Bowl konserinin ardından çektiğini söylediği de iddialar arasında yer alıyor. 

People'a konuşan Manson'a yakın bir kaynak dosyada bahsi geçen videonun hiç yayımlanmamış bir kısa film olduğunu söyledi. 

Manson'a tazminat davası açan kişi videoyu izledikten sonra hayatından endişe ettiğini ve başka bir olayda müzisyenin kendisine tecavüz ettikten sonra öldürmekle tehdit ettiğini öne sürdü. 

 

afp.jpg
Westworld dizisinin yıldızı Wood'un Instagram'da paylaştığı, "Tacizcimin ismi Brian Warner, dünya onu Marilyn Manson ismiyle de biliyor" gönderisi büyük tartışma yaratmıştı (AFP)

 

Söz konusu kişi başta Evan Rachel Wood olmak üzere başka kadınların da Manson'a dair benzer iddialar dile getirene kadar yaşadıklarını "baskıladığını" söyledi. 

Kısa süre önce Manson'ın eski sevgilisi ve Game of Thrones oyuncusu Esme Bianco da cinsel saldırı, taciz ve seks amaçlı insan kaçakçılığı suçlamalarıyla dava açmıştı

Manson, Bianco'nun iddialarını reddetmişti. 

 

Independent Türkçe, People, Deadline

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU