İmamoğlu, Yıldırım’ın canlı yayın şartını kabul etti: Tabii ki İstanbul’u konuşacağız, başka ne konuşacağız

Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile canlı yayına çıkarım ama “Tek şartım İstanbul’u konuşmak” demişti. Yıldırım’ın o talebi İmamoğlu’na soruldu

Fotoğraf: AA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının birlikte bir canlı yayına çıkıp çıkmayacağı yönündeki tartışmalarda yeni gelişmeler yaşandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir süredir katıldığı televizyon programlarında Binali Yıldırım ile birlikte canlı yayına çıkmak istediğini söyleyen İmamoğlu’na,  Yıldırım’ın “Tek şartım İstanbul’u konuşmak istiyorum” sözleri hatırlatıldı.

İmamoğlu’nun cevabı “Gayet tabii İstanbul’u konuşacağız” diyen İmamoğlu, İstanbul'da oylar çalındı yönündeki iddiaları da anımsattı:

"Gayet tabii İstanbul'u konuşacağız. Başka ne konuşacağız. İstanbul’un süreçleri, projeleri var. Artı İstanbul'la ilgili rakibimizin iddiaları var, bizi zan altında bıraktığı çok uçuk iddiaları var... Bizi zan altında bıraktığı konular var, onları da konuşacağız. Bana sorsun isterim. Aklındaki tüm soruları tüm gerekçeleri… Aklında ne husus varsa sorması gerektiğini ve benim de cevaplamam gerektiğini düşünüyorum. Bunlar da İstanbul’un konusu zaten. İstanbul’u ilgilendiren tüm konuları, seçim süreci olsun, projeler olsun, geçmişi geleceği olsun hepsini konuşmaya ben hazırım”

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU