How I Met Your Mother karakterleri yeni dizi başladığında nerede olacak?

Hilary Duff'ın başrolünde yer alacağı yeni dizi How I Met Your Mother'la aynı evrende geçecek

Büyük bir hayran kitlesine ulaşan How I Met Your Mother 2014'te ekranlara veda etmişti (CBS)

Hulu'da yayımlanacak How I Met Your Father'ın, How I Met Your Mother'la nasıl bağlanacağı henüz belirsizliğini korusa da yeni spin-off kendinden önceki diziyle aynı evrende geçecek. 

Bu da How I Met Your Mother karakterlerinin yeni dizinin zaman akışı içinde nerede olabileceğini tahmin etmeyi mümkün kılıyor. Orijinal dizide Ted, Tracy, Marshall, Lily, Robin ve Barney'nin gelecekte neler yapıyor olabileceğine yönelik ipuçları verilse de bunlar kesin biçimde gösterilmemişti. Dolayısıyla yeni dizi orijinal karakterlere de epey alan açabilir gibi görünüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Orijinal dizide Ted Mosby arkadaşlarıyla yaşadığı maceraları 2030'dan bakarak anlatırken hikaye örgüsü 2005 ve 2013 yılları arasında geçenlere odaklanmıştı. Öte yandan How I Met Your Father'daki olaylarsa 2021'den başlayacak. 

Ted'in 2021'de yaşadıklarına dair pek bir şey ortaya çıkmasa da karakter muhtemelen New York eyaletindeki Westchester County'de yaşamına devam ediyor olacak. Bununla birlikte Ted ve Tracy çiftinin 2020'de Penny ve Luke isimli iki çocuğunun olduğu biliniyor. Ve şaşırtıcı olmayan biçimde Marshall ve Lily'le yakınlığını sürdüreceği tahmin edilebilir. 

Öte yandan Tracy, Ted'le 2013'te Robin ve Barney'nin düğününde tanışmıştı. 2021'e gelene kadar iki çocuk doğurmuş, Ted'le evlenmiş ve mutlu bir aile hayatı yaşıyordu. Tracy ayrıca 2021'de yoksulluğu sona erdirmeye dair bir kitap yayımlamayı planlıyordu. Karakter her ne kadar 2024'te hayatını kaybetse de arada kalan sürede anlatacak pek çok hikaye üretilebilir. 

 

1.jpg
(CBS)

 

Marshall 2020'de yüksek mahkeme için adaylığını koymuş ve yıl sonunda New York Eyalet Yüksek Mahkemesi'nde koltuk sahibi olmuştu. Hayalindeki işi aldığında o ve eşi Lily çocuklarını büyütüyordu. 

Lily ise sanat danışmanı olarak çalışabilmek için Roma'da bir yıl geçirdikten sonra New York'a dönmüştü. 2021 henüz gelmeden önce Lily üç çocuk doğurmuş ve yüksek mahkeme seçimlerinde eşine destek oluyordu. 

 

cbs.jpg
(CBS)

 

Robin, Barney'den 2016'da boşandıktan sonraki birkaç yılı kariyerine öncelik vererek geçirmişti. 2020'de bir ara Ted ve küçük kızı şehirde dolaşırken Robin'le karşılaşmıştı. Başta kendisini uzaklaştırmasına rağmen Robin, Ted ve Tracy'nin düğünü de dahil olmak üzere daha fazla etkinlikte kendini göstermeye başlamıştı. 

Barney, 2020'de Ellie'nin doğumuyla baba olmuştu ancak kızının annesinden ayrılmıştı. 2021'de Barney'nin bir yandan kızını büyütürken bir yandan da flört uygulamalarının dünyasına daldığını görmek pek de şaşırtıcı olmaz. 

 

3.jpg
(CBS)

 

How I Met Your Father, Sophie ve arkadaşlarının New York'un değişen dünyasında hem flört uygulamalarının hem de farklı tanışma yöntemlerinin hayatlarını nasıl şekillendirdiğini inceleyecek. 

Dolayısıyla How I Met Your Mother karakterlerine de bu dünyada bir biçimde değinilmesi hayli olası görünüyor. Yeni dizinin başrol oyuncusu Duff her ne kadar iki dizi arasında köprü kurulacağına işaret etse de bunun tam olarak nasıl gerçekleştirileceğini söylememişti. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU