Mustafa Cengiz’den Fatih Terim açıklaması: Özür diler ve yanlış anladığını söylerse oturup konuşuruz

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Fatih Terim hocayla devam etmeyi düşünmüyorum" dedi

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu / Fotoğraf: AA

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etmeyi düşünmediğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadı'nda düzenlediği 2.5 saat süren  basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“Benim için oynamasın”

Fatih Terim’in kendisini kulübün üzerinde gördüğünü ve başarısızlık sonrası kendisinin istifa etmesini beklediğini söyleyen Cengiz, “Bir kere eve geçmiş olsun dilemeye gelmedin. Oğlumu aradın ettin, hep ‘Onun için oynayacağız’ dedin, 8 kere yenildik. Ben de dedim ki ‘Benim için oynamasın, söyle’ dedim. Düşmanlarını duman ettin sevgili hocam! Seni tebrik ediyorum eserinle övünebilirsin, kemoterapiye yeniden başladım. Bir kere geçmiş olsun ziyaretine gelmedin” dedi.

“Bir şart var”

Sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek Fatih Terim ile ilgili Başkan Cengiz, "Fatih Terim ciddi bir karizma. Bu kulübe çok ciddi hizmetler yaptı. Bu kupaların kazanılmasında en büyük etkenlerden biridir ama tek başına değil. Geçmiş hizmetleri için teşekkür ediyorum ancak ben olduğum sürece asla sözleşme uzatmam. Sevgili Fatih Terim hocayla devam etmeyi düşünmüyorum. Ben onun düşmanıymışım! Bir şart var. Çıkar, özür diler ve yanlış anladığını söyler. O zaman oturup konuşuruz" ifadelerini kullandı.

3 isimden biri aday olursa

Seçimde başkan adaylığıyla ilgili soruyu yanıtlayan Mustafa Cengiz "Adaylık konusunda net söylüyorum. Ben diyorum ki benim yönetimimden biri, tabii ki herkes değil. Biri aday olursa onu destekleyeceğim. Aday olmayacağım. Üçü de 'hayır' dedi ama teklifim sürüyor. Abdurrahim (Albayrak) Bey, Yusuf (Günay) Bey ve Kaan (Kançal) Bey... Bu seçimde aday olmalarını istiyorum. Mevcut adayların Galatasaray'a zarar verme tehlikesini, yeterli olmama tehlikesini görürsem ve taraftardan mutlak destek görürsem, adaylık kararımı yeniden değerlendireceğim" ifadelerini kullandı.

 

AA, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU