Trump'ın eski arkadaşı Howard Stern: Travmatik bir çocukluk geçirdi, terapiye ihtiyacı var

Ünlü radyocu Howard Stern, Amerikan başkanının babasıyla ilişkisini anlattı

Howard Stern / Fotoğraf: The Independent

Victoria Gagliardo-Silver - The Independent

CNN’de Anderson Cooper’ın programına konuk olan Howard Stern, “travmatik çocukluk” geçirdiğini söylediği ABD Başkanı Donald Trump’ın psikoterapiye ihtiyacı olduğunu iddia etti.

Trump başkan olmadan önce ikili arasında uzun süren bir arkadaşlık söz konusuydu. Verdiği röportajlarda sıklıkla Trump yönetiminin ticari yatırımlarından bahseden Stern, Cooper’ın programında, Trump’ın çocukluğu, başkanlığı ve birlikte yaşadıkları her şeye değindi.

Stern, “Donald’dan ve onun babasıyla ilişkisinden bildiğim kadarıyla yaşadıkları travmatikti. Bana öyle geliyor ki babası çok otoriterdi. Ondan çok şey bekliyordu. Askeri eğitim vardı” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Forest Hills’te büyüyen Trump, özel yatılı askeri okulda eğitim görmüştü.

Sözlerine devam eden Stern, “Travmatize olduğu konusunda sizi temin edebilirim. Donald’ın narsisizm seviyesi çok yüksek. Empatiyle başı dertte, bunu biliyoruz. Psikoterapiye gitmesini isterdim. Öyle yapsaydı onunla çok gurur duyardım” diye ekledi.

Sunucu Cooper, Stern’e, ortak geçmişleri göz önünde bulundurulduğunda Trump’ın Beyaz Saray’da olmasıyla ilgili ne düşündüğünü sordu. Stern, “Her şeyden önce, bana inanılmaz geliyor. Tüm bu adaylığın nasıl olup da ortaya çıktığıyla ilgili düşüncelerimi ifade etmiştim. Bu, bir reklam kampanyasıydı” yanıtını verdi.

 

 

Stern, Trump’ın başkanlık yarışına katılmasını, sunucusu olduğu TV şovu The Apprentice’in (Çırak) reytinglerdeki düşüşünü yükseltme çabası olarak yorumlamıştı.

Trump’ın zam isteğinin reddedilmesinin ardından laf olsun diye yarışa katıldığını ileri süren Stern, “NBC’nin ilgisini çekmenin daha iyi yolu nedir? Başkanlık için yarışmak” dedi.

Donald Trump’ın başkan olmaktan keyif alıp almadığı yönündeki soruya tereddütsüz “hayır” yanıtını veren Stern, “Başkanlığı kazanmaktan keyif aldığını düşünüyorum. O, kazanmayı sever” diye ekledi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Elvide Demirkol

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU