Ersun Yanal: Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz, bu şarkıların bestesini de biz yapacağız

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u 3-1 mağlup ederek ligi 6. sırada bitiren Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu

Ersun Yanal / Fotoğraf: AA

Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'u 3-1 yendikleri karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, hatırlamak istemeyecekleri bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.

Fenerbahçeli taraftarların futbolcu Mehmet Topal'a olan tepkisini eleştiren Ersun Yanal, "Bu formayı kutsal yapan sahadaki terleyen futbolculardır. Bu terler bizi kutsal yapar. Giren her oyuncumuz bu kutsal formayı terlettiği sürece değerlidir. Maalesef yaşananlara, Mehmet Topal'a yapılan eleştiriye katılmıyorum. Üzülüyorum, onaylamıyorum" ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal, gelecek sezona odaklanacaklarını anlatarak şunları söyledi:

"Taraftarın dediği gibi, güzel günler, güneşli günler göreceğiz. Biz kendi bestemizi, şarkımızı söyleyeceğimiz bir sezon diliyoruz. Bunu bekliyoruz, kimsenin şüphesi olmasın, yapacağız. Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz, bu şarkıların bestesini de biz yapacağız."

 

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU