How I Met Your Father: Yeni proje, Hilary Duff'ın iptal edilen dizisinin hikayesini de ekranlara getirebilir

Lizzie McGuire'ın yeniden çevrimi iptal edilmişti ancak How I Met Your Father bu işlevi üstlenebilir

How I Met Your Father'ın başrolü olacak Hilary Duff, 2001'de yayın hayatına başlayan Lizzie McGuire dizisiyle çıkış yapmıştı (Screen Rant)

Lizzie McGuire dizisinin başrolünde yer alan Hilary Duff'ın How I Met Your Father'la hayranlarının karşısına yeniden çıkacak olması 2000'lerin başında önemli bir izleyici kitlesine ulaşan yapımının hayranları için de iyi bir haber olabilir. Çünkü Lizzie McGuire'ı tekrar ekranlara getirecek yeniden çevrim projesi iptal edilmişti. 

2001'le 2004 arasında yayımlanan Lizzie McGuire o dönem Disney'in en başarılı dizisi olarak gösteriliyordu. Ünlü yapımda genç kızlığa yeni adım atan baş karakterin başından geçen eğlenceli maceralar odakta yer alıyordu. Dolayısıyla sevilen karakterin büyümüş halinin değişen dünyada başından geçecek olaylar da pek çok hikaye olanağı sağlayabilirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak Lizzie'nin yetişkin halini ekranlara getirmesi planlanan sevilen dizinin yeniden çevrimine yönelik çalışmalar geçen yıl iptal edilmişti. Söz konusu projeye yönelik Disney+'ın açıklaması ilk başta büyük bir heyecan yaratsa da proje nihayete erdirilememişti. 

Screen Rant'in haberine göre tam da bu nedenle How I Met Your Father, Lizzie McGuire'ın sevenleri için de heyecan verici olabilir. 

Yetişkin bir Lizzie McGuire dizisini çekici kılacak temel unsur Duff'ın canlandırdığı sevimli karakterin flört hayatı, iş koşuşturmacası ve yetişkin dünyasının karmaşasında nasıl bir karaktere dönüştüğünü incelemek olurdu. Tıpkı ilk dizi gibi Lizzie'nin yaşadığı eğlenceli ve duygusal anlar ekranlara gelirdi. 

Bu esasında How I Met Your Mother'ı da diğer sitcomlardan ayıran özellik. Ünlü dizi komedi ve drama unsurlarını harika bir dengede birleştirmesiyle biliniyor. 

Yeni dizi bu açıdan Lizzie McGuire ve How I Met Your Mother'ın kesişim kümesi olabilir.

Lizzie McGuire'in 2000'lerin başında elde ettiği başarı How I Met Your Father'ı da bir kat daha başarılı kılabilir. En azından Ted Mosby'den daha çok sevilen bir baş karakter olabilir. 

How I Met Your Father, Hilary Duff'ın canlandıracağı Sophie karakterinin oğluna babasıyla nasıl tanıştığını anlatmasını konu alacak. 

New York'ta yaşayan Sophie ve yakın arkadaşlarının flört uygulamalarıyla ve modern tanışma yöntemleriyle başlarından geçenler ekranlara gelecek. 

Bu nedenle Sophie pek çokları için Lizzie'nin yetişkin hali işlevini görebilir. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU