Galatasaray'la anılan Babel: Beşiktaşlılardan tehdit alıyorum

Hollanda milli takım kampına katılan eski Beşiktaşlı Ryan Babel, Galatasaray'dan teklif aldığını doğruladı

Ryan Babel / Fotoğraf: Reuters

Devre arasında Beşiktaş'tan ayrılarak Fulham'ın yolunu tutan ve takımın küme düşmesi sonrası İngiliz ekibine veda eden Ryan Babel'in Galatasaray'a transferi büyük ölçüde bitmiş gibi görünüyordu.

Hollandalı futbolcunun Instagram'dan yaptığı "1+1" paylaşımı ve Sarı Kırmızılılar'ın şampiyonluk kutlamalarını seyretmesi Galatasaray iddialarını güçlendirmişti.

Hollanda devlet televizyonu NOS’a göre Ryan Babel, Beşiktaş taraftarının kendisine tepkisinin olup olmadığının sorulması üzerine "Şimdiden birçok tehdit alıyorum. Eski kulübünüzün rakibine gittiğinizde, insanlar kolayca böyle şeyler söyleyebiliyor. Hassas olmalarını anlıyorum ama bunu ilk yapan ben değilim. Bu kişisel algılanmamalı. Galatasaray'a gitmem eski kulübüme sataşacağım anlamına gelmiyor" dedi.

Hollanda Milli Takımı'nın İngiltere ile karşılaşacağı UEFA Uluslar Ligi yarı final mücadelesi için kamp yaptığı bölgede RTL televizyonundan Simon Zijlemans'a bir röportaj veren sol kanat oyuncusu, "Galatasaray'la temas halinde olduğumuz doğru. Bunu saklamıyorum. Ama şu an için bitmiş bir şey yok. Hollanda'dan bir kulüple de görüşüyorum. Ülkeme geri dönebilirim." ifadelerini kullandı. 

Bonservisi elinde olan Babel'in bu sözleri altyapısından yetiştiği Ajax'a gidebileceği şeklinde yorumlandı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU