SNL'e çıkan Elon Musk, BTS ve Justin Bieber'ı bile geçti

Teknoloji girişimcisinin imzasının 4 bin dolara satıldığı bildirildi

Elon Musk'ın imzasını almak için "SNL"in çekildiği yere Iowa gibi çok uzak yerlerden birçok kişinin geldiği belirtildi (NBC)

Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO'su Elon Musk, "Saturday Night Live" programına sunucu olarak katılarak Midtown'ın sokak ekonomisine de görünüşe göre yön vermiş. 

Page Six'in haberine göre Musk programın çekimlerinin yapıldığı yere BTS ve Justin Bieber gibi pop müziğin dev isimlerinden daha fazla imza avcısı çekti. 

NBC'de yayımlanan meşhur program 1975'ten bu yana New York'un Manhattan bölgesindeki Midtown olarak bilinen merkezi iş alanındaki 30 Rockefeller Plaza'da çekiliyor

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü teknoloji girişimcisinin imzasının halihazırda açık artırma usulü satış yapan internet sitesi eBay'de 4 bin dolara satıldığı belirtildi. 

Kaynaklar imza almak için Iowa'dan Florida'ya çeşitli yerlerden birçok kişinin geldiğini aktardı. İmza almak için gelen kalabalığın Justin Bieber, BTS ve One Direction için gelenlerden daha fazla ve agresif olduğu ifade edildi. 

Musk'ın imza isteyenleri geri çevirmediği ve Tesla'sında oturarak hayranlarına istediklerini verdiği belirtildi. 

Hangi nesneleri veya fotoğrafları imzalayacağı konusunda seçici davranan diğer ünlülerin aksine 49 yaşındaki Musk'ın böyle bir hassasiyet göstermediği de aktarıldı. 

"SNL" ekibinin Musk'ı pek sevmediği iddia edilse de görünüşe göre teknoloji girişimcisi başkalarının kahramanı olmayı başarmış. 

Musk programın açılış konuşmasında SNL'i sunan ilk Asperger sendomlu kişi olduğunu ve bu nedenle tarihe geçtiğini söylemişti. Ancak akabinde böyle olmadığı kanıtlandı.

 

Independent Türkçe, Page Six, On location tours

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU