Hilary Duff, How I Met Your Father'ın ilk diziye bağlanacağını açıkladı

Ünlü oyuncu How I Met Your Mother hayranlarını heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu

Barney Stinson'ın iki diziyi birleştirecek en uygun karakter olduğu kısa süre önce gündeme gelmişti (Screen Rant)

Hulu'da yayımlanacak How I Met Your Father dizisinin başrol oyuncusu Hilary Duff yeni yapıma dair hayranları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sirius XM'de yayımlanan "The Jess Cagle Show" isimli programa katılan Duff yeni diziye dair merak edilen soruları yanıtladı. Her ne kadar dizi hakkında çok fazla detay vermemeye dikkat etse de Duff, senaryonun değiştirildiğini ve How I Met Your Mother'la yeni dizi arasında bir köprü kurulacağını söyledi. 

Screen Rant'in bildirdiğine göre Duff şu ifadeleri kullandı:

Bütün sırları açıklamak istemiyorum ama senaryo kesinlikle bir miktar değiştiriliyor. Ama birbirleriyle bağlantılı ve bilirsiniz umarım orijinal dizinin oyuncu kadrosundan bazı konuk oyuncular yer alır.

Canlandıracağı Sophie karakterine dair de ipuçları veren Duff şunları ekledi:

Harika karakterler var ve sette başka bir aileye, başka bir televizyon ailesine sahip olacağım. Bu dizide aşk hikayeleri anlatmak için çok fazla fırsat var çünkü Sophie ve üç erkek arkadaşını konu alıyor. Tüm karmaşık yollardan geçerek hangisinin baba olduğunu araştırıyor. Sophie'nin aşkı bulma ve flört etmeye dair gençlik deneyimlerine ve bunların modern dünyada nasıl gerçekleştiğine tanık olmaktan hoşlanacaksınız.

 

 

How I Met Your Father, Hilary Duff'ın canlandıracağı Sophie karakterinin oğluna babasıyla nasıl tanıştığını anlatmasını konu alacak. 

New York'ta yaşayan Sophie ve yakın arkadaşlarının flört uygulamalarıyla ve modern tanışma yöntemleriyle başlarından geçenler ekranlara gelecek. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Entertainment Weekly

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU