Abdurrahim Albayrak: Bizim olduğumuz her yerde şampiyonluklar vardır

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızlıların deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 4-3 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından stadyum çıkışında basın mensuplarına açıklamada bulundu

Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak / Fotoğraf: AA

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Her şeye rağmen Allah'a şükürler olsun şampiyon olduk. İki kupa aldık, inşallah üçüncü kupayı da Ağustos'ta alıp yeni sezona o şekilde devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

Albayrak, Galatasaray'ın deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 4-3 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından stadyum çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Sivas'a şampiyon olarak geldiklerini ve şampiyon olarak gittiklerini söyledi. Albayrak, "İki şampiyonlukla sezonu kapattık. 2-0 öne geçtiğimiz maçı 4-3 kaybettik. Bunun için üzgünüz ama birçok futbolcumuzu görme imkanı bulduk" açıklamasında bulundu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sivasspor'u tebrik eden Albayrak, "İyi bir maç oldu, seyirci fazla yoktu. Yenildiğimiz için üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum. Çok rahat kazanacağımız bir maçta 4-3 mağlubiyetle ayrıldık. Her şeye rağmen Allah'a şükürler olsun şampiyon olduk. İki kupa aldık, inşallah üçüncü kupayı da Ağustos'ta alıp yeni sezona o şekilde devam edeceğiz" dedi.

"Bizim olduğumuz her yerde şampiyonluklar vardır"

Galatasaraylı taraftarları Türk Telekom Stadı'nda düzenlenecek şampiyonluk kutlamalarına davet eden Abdurrahim Albayrak, şöyle konuştu:

"Bütün taraftarlarımızı stadımıza bekliyoruz. Boş yer kalmasın, doyasıya şampiyonluğu kutlamak, taraftarlarımızla bu mutluluğu yaşamak istiyoruz. Kupamızı bir alalım, ondan sonra gidip kendimizi baktıralım, kendimizin de bakıma ihtiyacı var, çok yorulduk. Ondan sonra hocamızla beraber oturacağız. Şampiyonlar Ligi'ne hazır bir kadroyla çıkacağımızdan emin olabilirsiniz. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Bizim olduğumuz her yerde şampiyonluklar hep vardır."

Albayrak'tan transfer taktikleri

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, CNN Türk'te katıldığı bir programda transfer stratejisini açıkladı.

Program sunucusunun kendisine sorduğu "Transferde nasıl bir strateji izlersiniz, transferler hakkında ne söylemek istersiniz" sorusunu Albayrak şöyle yanıtladı:

"Benim taktiğim şudur, hiçbir zaman alacağım bir oyuncuyu takımından direkt olarak istemem. Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."

Gelecek sezonda Fenerbahçe'nin nasıl olacağı yönünde de görüş belirten Albayrak, şunları söyledi:

"Ali Koç, çok büyük bir iş adamıdır. Gelecek sezon çok farklı olacağını düşünüyorum. Daha iyi bir Fenerbahçe bekliyorum. Aziz Bey de ilk geldiği dönemde başarısız oldu ancak sonra başarıyı yakaladı. Gelecek sezon çok farklı bir Fenrebahçe olacaktır."

Arda Turan'ın Galatasaray'a gelip gelmeyeceği yönündeki soruya ise Albayrak, "Benim bilgim dahilinde bir şey yok. Hocamızla da bu konuyla ilgili tek bir kelime konuşmadık. Ben de basından görüyorum. Şu an Başakşehir'in futbolcusu" diye yanıtladı.

.

Independent Türkçe, Ajanslar 

DAHA FAZLA HABER OKU