Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke

Kılıçdaroğlu ve 7 CHP'li hakkında fezleke hazırlandı

Fotoğraf: AA

Meclis Başkanlığı'na 8'i CHP, 2'si HDP'li olmak üzere 10 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılması için fezleke sunuldu.

Dokunulmazlığının kaldırılması istenenler arasında CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu da var. 

Kılıçdaroğlu: Hodri meydan

Kılıçdaroğlu fezlekeye ilişkin paylaştığı video mesajda, "Ülke lebaleb hasta, 128 milyar doların nereye gittiği belli değil, gece yarısı muhalefet partisinin ofislerini basıyorlar vinçlerle. Gündeme değiştirmek gerekiyor, algıcıların algıları tutmadı. Şimdi ne yapıyorlar? Fezleke düzenliyorlar. Önemli olan Kılıçdaroğlu değil önemli olan ülke. Kılıçdaroğlu fanidir. Ne yaparsanız yapın, ne söylerseniz söyleyin yiğide savaş bayramdır. Hodri meydan" dedi. 

Fezleke hazırlanan diğer isimler

CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kağan Salıcı, Muherrem Erkek, Veli Ağbaba ile CHP Sözcüsü Faik Öztrak hakkındaki fezlekeler de Meclis Başkanlığı'na sunuldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İstanbul Milletvekili Yunus Emre, İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, İzmir Milletvekili Ahmet Tuncay Özkan gibi isimlerde hakkında fezleke hazırlanan diğer CHP'li isimler.

Kılıçdaroğlu ve parti yöneticileri için hazırlanan fezlekelerin CHP’nin hakkında toplatma kararı verilen "21 Soruda FETÖ’nün Siyasi Ayağı" broşürü olduğu biliniyor.

HDP'den ise Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran ile Antalya Milletvekili Kemal Bülbül hakkında fezleke düzenlendi. 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU