BTS, "Film Out" videosuyla resmen YouTube'un bir numarası oldu

"Film Out" parçası Signal filminin Japon uyarlamasının tema müziği olarak kullanıldı

BTS, 62. Grammy Ödülleri töreninde Lil Nas X'le birlikte ses getiren bir sahne performansı ortaya koymuştu (AP)

BTS'in yayımladığı son klip "Film Out", YouTube'da dünyanın en çok izlenen müzik videolarının haftalık sıralamasında ilk sıraya yükseldi. Ünlü K-pop grubunun elde ettiği izlenme başarısı onları tanıyanlar açısından pek de şaşırtıcı değil. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Forbes'un haberine göre "Film Out" klibi 2 ve 8 Nisan arasında YouTube'da 53,1 milyon kez izlendi. İkinci sıradaysa Jubin Nautiyal'in "Lut Gaye" klibi yer alıyor. 

Bugüne kadar müzik endüstrisinde nadir bir şarkı ve albüm satış başarısı kaydeden BTS, yaptığı her çıkışla çok kısa sürelerde milyonlarca kişinin dikkatini çekmeyi kolayca başarıyor. 

"Film Out", grubun 16 Haziran'da piyasaya sürülmesi planlanan "BTS, The Best" albümünün ilk parçası olma özelliği taşıyor. 

BTS'in geçen yıl yayımladığı ve bu yıl Grammy Ödülleri'nde En İyi Pop İkili/Grup Performansı dalında aday gösterilen Dynamite şarkısı da YouTube'un açılış rekorunu kırmıştı. Şarkı sadece yarım saat içinde 12 milyon izleyiciyle buluşmuştu. 

 

 

Kendisinden çok sık söz ettiren BTS'in plak şirketi HYBE'nin kısa süre önce Justin Bieber, Ariana Grande, Demi Lovato gibi yıldızların menajerlik ajansı SB Projects'le birleşmesi grubun ABD'de çok daha fazla konuşulur hale geleceğine işaret ediyor

 

Independent Türkçe, Forbes, Variety

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU