Janet Jackson'ın "frikik" verdiği gösterinin stilisti konuştu: Justin Timberlake zorladı

Wayne Scot Lukas, Timberlake'in Madonna, Britney Spears ve Christina Aguilera'nın gösterisinden daha sansasyonel bir performans ortaya koymak istediğini söyledi

Stilist, Justin Timberlake'in 2002'de ayrıldığı eski sevgilisi Britney Spears'ın performansından daha iyi bir gösteri yapmak istediğini belirtti (AFP)

Janet Jackson ve Justin Timberlake'in 2004 Super Bowl'unda gerçekleştirdiği gösterinin stilisti o dönem bomba etkisi yaratan performansın perde arkasına dair konuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page Six'in haberine göre stilist, Justin Timberlake'in MTV Video Müzik Ödülleri'nde Britney Spears, Madonna ve Christina Aguilera'nın ortaya koyduğu gösteriden daha iyisini gerçekleştirmek için "frikik vermeye zorladığını" açıkladı. 

Stilist Wayne Scot Lukas, Timberlake'in onların performansından "daha büyük bir şey yapmak için ısrar ettiğini" söyledi. 

Lukas, Jackson için hazırlanan ilk konseptin Sex and the City'de Kim Catrall'in giydiğinden esinlenerek oluşturulan inciden bir g-string olduğunu belirtti. 

Janet bir Rocha elbisesi içinde olacaktı ve Justin, Janet'in giydiği g-string'i ortaya çıkarmak için elbisesine basacaktı.

Stilist gösteriden birkaç gün önce kıyafetin değiştiğini söyledi. Bahsi geçen gösteride Timberlake, Jackson'ın göğsünün görünmesine neden olmuştu. Timberlake olaya dair "kıyafetin azizliğine uğradıklarını" söylemişti. 

Stilist yaptığı açıklamaya şu ifadeleri ekledi:

Ben buna asla 'kıyafetin azizliği' demezdim. Tarihteki en işlevsel frikikti. Bir stilist olarak, istenen şeyi tam olarak yaptığını söyleyebilirim.

Timberlake yaşananlardan ötürü kısa süre önce Jackson'dan özür dilemişti

 

Independent Türkçe, Page Six, Daily Mail

Derleyen: Esra Güngör 

DAHA FAZLA HABER OKU