Grey's Anatomy, sevilen çifte sürpriz bir mutlu son hazırladı

Her iki karakter de Kovid-19 teşhisi konan Meredith Grey'i ziyaret etti

*Uyarı: Bu haber spoiler içerir*

Grey's Anatomy'nin perşembe gecesi yayımlanan bölümü, iki ölü karakteri geri getirdi ve dizinin acı çeken çiftlerinden biri için sürpriz bir mutlu son açıkladı.

Dizinin 17. sezonunun "Breathe" adlı 10. bölümü, Meredith Grey'in Kovid-19 teşhisinin hikayesini sürdürdü. Koronavirüs pandemisine ayrılan bu sezonun başında, bahsi geçen karakterin koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Meredith, sezon boyunca kendisinin bir plajdaki sanrılarını gördü. Bu plajda önceki sezonlarda ölen birkaç karakter Meredith'in ziyaretine geliyordu.

Karakter, perşembe yayımlanan bölümde üvey kız kardeşi Lexie Grey ve eski meslektaşı Mark Sloan'la karşılaştı. Dizi boyunca inişli çıkışlı bir ilişki yaşayan Lexie ve Mark, uçak kazasının ardından 8. ve 9. sezonlarda ölmüştü.

Son bölüm, Meredith'in Lexie ve Mark'a "Yani, ikiniz birlikte misiniz?" diye sormasıyla çiftin hayranlarına ilişkilerine dair bir sonuç sunma fırsatı sağladı.

Mark, "Senin kumsalında, görünen o ki öyleyiz" diye yanıtladı.

Lexie ve Mark, Meredith'i hayallerinde ziyaret eden en son karakterler. Dizi daha önce aynı anlatı yöntemini kullanarak Derek Shepherd'ı (Patrick Dempsey) ve George O'Malley'i (T.R. Knight) geri getirmişti.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU