Marvel yıldızı Anthony Mackie rol arkadaşı Sebastian Stan'in tanıdığı en sıkıcı insan olduğunu söyledi

Mackie ve Stan dizideki ortaklıklarının dışında da yakın arkadaşlar

The Falcon and the Winter Soldier hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı (Disney+)

Disney+'ta yayımlanan Marvel dizisi The Falcon and the Winter Soldier'ın yıldızı Anthony Mackie rol arkadaşı Sebastian Stan'a dair şaşırtıcı bir açıklama yaptı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ekranlardaki ortaklıklarının yanı sıra ünlü oyuncular yakın arkadaş olmalarıyla da biliniyor. BBC Radio 1'a katılan Mackie, Stan'in hayatında tanıdığı en sıkıcı insan olduğunu söyledi.

Cheat Sheet'in haberine göre aktör ayrıca Good Morning America programına katıldığında sunuculardan Michael Strahan, ikilinin birbirleriyle rekabet edip etmediklerini sorduğunda Mackie şu ifadeleri kullandı:

Etmiyoruz. Sebastian çok rahat ve yumuşak huylu biri. Onunla rekabet etmeye çalışıyorum. Maçları takip etmiyor, hiçbir şey yapmıyor. Yaptığım her şeyin tamamen zıttı. Çok sıkıcı bir insan.

Programa daha sonra kendisi de katılan Stan, “Bu kadar ‘sıkıcı' olmamın sebebi zamanımın yarısında onun (Mackie'nin) konuşmasını dinlemek zorunda olmam. O kadar çok konuşuyor ki tek kelime edemiyorum, bu yüzden bana dair hiçbir şey bilmiyor” ifadelerini kullanarak Mackie'ye takıldı. 

We Got This Covered'ın haberine göre Mackie başka bir röportajında izleyicilerin siyahi bir Kaptan Amerika'ya hazır olduğunu düşündüğünü söylemişti. Oyuncu, eğer karakteri Kaptan Amerika rolünü üstlenirse bunun olumlu karşılanacağını hissettiğini belirtmişti. 

 

Independent Türkçe, Cheat Sheet, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU