Keanu Reeves'in çizgi romanının Netflix uyarlamalarına dair bilinenler

Netflix BRZRKR'in hem bir anime dizisi hem de film olarak uyarlanacağını açıklamıştı

BRZRKR'in film uyarlamasının 2022'de yayımlanması bekleniyor (Boom! Studios)

Keanu Reeves ve Matt Kindt'in yazdığı, Ron Ganey'nin çizimlerini yaptığı BRZRKR'in Netflix tarafından hem film hem de anime dizisi olarak uyarlanacağının duyurulması Reeves'in hayranlarını heyecanlandırmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre BRZRKR, yüzyıllar boyunca dünyada savaşmaya lanetlenen ve bir noktada ABD hükümetinin ajanı haline gelen yarı ölümlü yarı Tanrı bir savaşçıyı konu alıyor. Söz konusu karakter kısaca "B" olarak biliniyor.

Başkaları için çok şiddetli ve tehlikeli olan savaşlara giren B, hizmetlerinin karşılığında ABD hükümetinden bir tek şey istiyor: sonsuz varoluşu ve onun nasıl sona erdirileceğiyle ilgili gerçeği. 

Bu ay film uyarlamasının yapım aşamasında olduğu ve Reeves'in başrolde yer alacağı açıklanmıştı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle ciddi ertelemeler söz konusu olmazsa filmin 2022 ortasında yayımlanması bekleniyor. 

Filmin yanı sıra dijital yayın platformu anime dizisi üstünde de çalışıyor. Dizide ana karakteri yine Reeves seslendirecek. Anime dizisinin, filmden farklı olarak evreni genişletme ve hikayenin farklı öğelerini keşfetmeyi hedeflediği belirtilmişti. 

Anime dizisinin filmden sonra yayımlanması planlanıyor ancak Netflix'in ne kadar ara vereceği kesin değil. Bu aranın çok uzun olmayacağı ve dizinin de 2023'e kadar hayranlarla buluşacağı tahmin ediliyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU