Schwarzenegger kendisine tekme atan adama dava açmayacak

Uğradığı saldırıya rağmen dava açmayacağını açıklayan ünlü isim, saldırgana “Umarım bu, bir uyarı olur ve hayatına doğru yolda devam edersin” nasihatinde bulundu

Adam Forrest - The Independent

Arnold Schwarzenegger, Güney Afrika’da katıldığı bir müsabaka sırasında kendisine arkadan tekme atan kişiyi dava etmeyeceğini söyledi.

Johannesburg’da düzenlenen spor etkinliğine katılan eski Kaliforniya Valisi Schwarzenegger’e yapılan saldırıyı anbean gösteren video kaydı, sosyal medyada hızla yayılmıştı.

İnternette yoğun ilgi gören görüntülerin ardından “hayatına devam ettiğini” söyleyen 71 yaşındaki Schwarzenegger, polise teslim edilen erkek saldırgan için bu olayın bir “uyarı” olmasını umduğunu söyledi.

Bir zamanların ünlü sinema oyuncusu, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, “Birçok insan sordu. Ama dava açmıyorum. Umarım bu, onun için uyarı olur ve hayatına doğru yolda devam eder” ifadelerini kullandı.

 

 

Saldırganın iki ayağıyla havada attığı tekmeyi başka açıdan gösteren bir video da paylaşan Schwarzenegger, saldırganı “meşhur olmak isteyen bir ahmak” olarak nitelendirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pazar günü yaşanan olayda sırtına aldığı tekmeyi önemsemediği görülen Schwarzenegger ayrıca, karate bölümündeki 2 kızın videosunu paylaşarak, “Öyle şanslıyım ki dün bana bu kızların hiçbiri tekme atmadı” diye espri yaptı.

Saldırganı “çıldırmış bir hayran” olarak tanımlayan organizatörlerse, suçluyu yakalayarak polise teslim eden güvenlik güçlerinin duruma hızla müdahale ettiğini söyledi.

Her yıl mayıs ayında düzenlenen Arnold Classic Africa adlı etkinliğin organizatörü Wayne Price, olayın saldırgan tarafından etraflıca planlandığını ve bu kişinin geçmişte benzer olaylara imza attığı için polis birimleri için tanıdık olduğunu belirtti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Elvide Demirkol

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU