Putin koyun derisinden kıyafetiyle poz verdi, Sibirya'nın karlı ormanlarında askeri kamyon sürdü

Putin düzenli olarak çektirdiği hipermaskülen fotoğraf dizileriyle tanınıyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hafta sonu Savunma Bakanı Sergey Şoygu'yla Sibirya'nın karlı arazilerine kaçtı ve burada, tamamen koyun derisinden bir kıyafet içinde, sallanan bir halat köprüden dikkatlice geçmeden önce ormanlık alanda bir arazi aracı sürerken görüldü.

Görünüşe bakılırsa rahatlamış vaziyetteki devlet başkanının taşra inzivasındaki görüntüleri ABD'yle artan gerilimin ortasında geldi, yeni seçilen Başkan Joe Biden geçenlerde Rus mevkidaşının bir "katil" olduğuna inandığını söylemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kremlin tarafından yayımlanan videoda Rusya Devlet Başkanı, Sibirya'da bir huş ağacı ormanının karla kaplı arazisini geçen askeri bir aracın direksiyonunda görülüyor. Hayvan kürküne bürünmüş başkan, Şoygu'ya ait bir ahşap atölyesini de ziyaret etti ve burada Şoygu ona el işlerini gösterdi.

Putin ayrıca diz boyu karda poz verirken fotoğraflandı ve daha sonra iki lider votka bardakları ve ısıtması için hayvan derisi serilmiş koltuklarla ormanda rahat bir yemek için bir araya gelmişken görüldü.

Putin sağlıklı, güçlü ve sağlam lider imajı yansıtmak amacıyla düzenli olarak hipermaskülen fotoğraf dizileri vermesiyle tanınıyor.

En son 2019'da 67. doğum günü için Sibirya ormanında yürüyüşe çıkmıştı. O zaman da Yenisey Nehri kıyılarını gören bir noktanın yakınında yabani mantar toplarken görüntülenmişti.

2018'in başlarında da Ortodoks Epifani Bayramı'nı kutlamak için gerçekleştirilen bir ritüel için üstü çıplak biçimde Seliger Gölü'nün buzlu sularına dalarken fotoğraflanmıştı.

2010 Nisan'ında Putin sakinleştirici verilmiş bir kutup ayısının tasmasına bir uydu takip cihazı takmıştı.
 

urnpublicidap.orgf59fafe8040a4b048c79ff107fe820aa.jpg
(AP)


2009'da üstü çıplak Putin, Sibirya'nın güneyindeki Tuva bölgesinde ata binerken görülmüştü.

2008'de de bilim insanlarının izleme cihazı taktığı sırada sakinleştirilmiş bir Sibirya kaplanının kafasını tutarken çekilmişti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU