The Falcon and the Winter Soldier'ın yönetmeni silinmiş sahneler ve sürpriz yumurtaları anlattı

Bu haber, The Falcon and the Winter Soldier'dan spoilerlar içeriyor

Bucky Barnes da Kaptan Amerika gibi bir süper asker (Marvel Studios)

The Falcon and the Winter Soldier'ın yönetmeni Kari Skogland, dizide "olmasını çok isteyeceği" "çok sayıda" silinmiş sahne olduğunu açıkladı.

Başrollerde sırasıyla dizinin ismindeki karakterleri canlandıran Anthony Mackie'yle Sebastian Stan'in olduğu dizinin ilk bölümü cuma Disney+'ta yayımlandı. Her iki karakter de farklı zaman dilimlerinde Kaptan Amerika'nın (Chris Evans) en yakın arkadaşıydı; Mackie'nin Sam Wilson'ı Avengers: Endgame'de onun halefi olarak seçilmişti ve Stan'in Bucky Barnes'ı, beyni yıkanmış bir süper askere dönüşen İkinci Dünya Savaşı ordu çavuşuydu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kaptan Amerika'nın Endgame'deki son direnişinin hemen sonrasında geçen dizi, Wilson'la Barnes'ın daha sonra ne yaptıklarını keşfediyor: Barnes geçmiş hatalarının kefaretini ödemeye koyulurken, yeni sorumluluklarından emin olmayan bir Wilson'la tanışıyoruz.

Digital Spy'a verdiği yeni röportajda Skogland, sürpriz yumurtalar ve silinmiş sahneler hakkında konuştu.

Skogland "Dizide olmasını isteyeceğim ya da farklı şekillerde çekebileceğimiz birçok sahne vardı" dedi.

Yaratıcı sürecin doğası böyledir.

Skogland, şöyle ekledi:

Söyleyebileceğim şey, ortada ezber bozuyor gibi hissettiren bir şey olmadığı. Yani 'Ah!' diye ağlayıp sızlayacağım bir şey yok. Doğrusu, harika olan her şey dizide.

Skogland, aktörlerin özellikle de iskeledeki bazı anlarda ve Bucky'nin terapi sahnesinde “yeterince fazla doğaçlama” yaptıklarını ve bunların son kurguda yer bulduğunu açıkladı.

Yönetmen, dizideki sürpriz yumurtaların hepsinin "organik" olarak yerleştirildiğini söyledi.

Skogland "Asla sürpriz yumurtanın etrafında bir sahne kurmazsın" dedi.

Sürpriz yumurta her zaman sadece 'Ah, fark ederlerse hayranların keyif alacakları bir şey için bir fırsat var' dediğiniz bir şey. Eğlencelidir çünkü hiçbir şey gütmez. Bunun tam tersidir.

İlk bölümün kapanış sahneleri birçok hayranı sarstı.

Adam White, The Independent'taki üç yıldızlı The Falcon and the Winter Soldier incelemesinde şunları yazdı: "Entrika ve aksiyon var ancak bu son Marvel Sinematik Evreni spin-off dizisi, WandaVision'ın gölgesinde kalıyor."

White, dizinin izleyiciler için "ne aşırı bunaltıcı ne de hafif kaldığını" sözlerine ekledi. White "Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi'nden (10 Things I Hate About You) bir replik çalarsak bu, 'bunalma'nın TV'de vücut bulmuş hali, stüdyonun bir avuç yarı ünlüsü için sağlam, işlevsel ve genellikle fena olmayan bir araç" diye yazdı.

The Falcon and the Winter Soldier, her cuma Disney+'ta yayımlanıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU