Keanu Reeves çizgi roman serisi BRZRKR'la neyi hedeflediğini söyledi

Hollywood yıldızı, çizgi romanın filme dönüştürülmesi fikrine açık

Yayıncı BOOM! Studios, çizgi romanla ilgili başlattığı Kickstarter kampanyasında yaklaşık 1,5 milyon dolar toplamıştı (BOOM! Studios)

Dünyaca ünlü oyuncu Keanu Reeves, ilk çizgi roman serisi BRZRKR'da "hiper şiddetli dövüş tarzı" hedeflediğini söyledi.

Tekrar ölümlü olmasına yardım etmeye söz veren ABD ordusuyla çalışan bir ölümsüzü konu edinen çizgi romanın ilk sayısı 3 Mart'ta çıkmıştı. Pek çok okurun beğenisini kazanan romanda karakterin, Wolverine'in şiddetiyle John Wick'in aksiyonunu bir araya getirdiği düşünülmüştü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hollywood yıldızının eserinde bunu hedeflediği ortaya çıktı. Zira çizgi romanı yayımlayan BOOM! Studios'un yöneticilerinden Stephen Christy, Reeves'in BRZRKR hakkındaki şu sözlerini aktardı:

The Matrix'te kung fu yaptım. John Wick'te 'gun fu' (silah fu) yaptım. Şimdi BRZRKR'le yepyeni bir hiper şiddetli dövüş tarzı yaratmak istiyorum.

"Viking tarzı bir savaşta insanların göğüslerini ve sırtlarını yumruklayabilen ve kollarını koparabilen bir adam izlenimi edindim" diyen Christy de bu hedefe ulaşıldığını düşünüyor.

Reeves çizgi roman hakkındaysa şöyle konuştu:

Ahlakı, etikleri, barış zamanını, savaşı, şiddeti, tarafları, neyin doğru neyin yanlış olduğunu, hakikati, kurguyu, hatıraları, neye inandığımızı ve kim olduğumuzu sadece şiddetle değil aynı zamanda sevgiyle ele almak istiyoruz.

Washington Post'un haberine göre, ünlü oyuncu çizgi romanın filme dönüştürülme fikrine açık. Karakteri kendisinin oynamayı düşünüp düşünmediği sorusunaysa "Niyetim buydu. Rolü üstlenmeyi çok isterim" cevabını verdi.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Washington Post

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU