Madonna karanlık adamların yolunu kesmeye çalıştığını söyledi: "Patriyarkaya ölüm"

Madonna sosyal medyada kendisini destekleyenlerle eleştirenler arasında tartışma başlattı

Madonna daha önce kariyerinin ilk döneminde etkili isimlerin kendisinden cinsel yönden faydalanmaya çalıştığını söylemişti (Reuters)

Popüler kültürün en gözde figürlerinden Madonna, bir grup erkeğin yeteneklerini gerçek anlamda gerçekleştirmesine engel olduğunu söyledi. Ancak bazıları Madonna'nın hayli kabarık servetine ve başarılarına atıfla şarkıcının abartılı açıklamalarda bulunduğunu düşünüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

RT'nin haberine göre Madonna, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda parlak bir taç giydiğinin görüldüğü fotoğrafla birlikte şu ifadeleri paylaştı:

Patriyarka ağır çizmeleriyle boynumu ezmeye, can gücümü kesmeye ve sesimi koparmaya devam ediyor. Kendine sanatçı diyenler bile… Kim olduğunuzu biliyorsunuz!!! Patriyarkaya ölüm! Şimdi ve sonsuza kadar.

Şarkıcı mesajıyla tam olarak neyi kastettiğini detaylı olarak açıklamadı. Öte yandan Madonna'nın önceki günlerde yaptığı paylaşımlar bundan daha az dramatik görünüyor. 

Bununla birlikte Madonna'nın 850 milyon dolarlık (yaklaşık 6 milyar TL) servetine işaret eden sosyal medya kullanıcıları şarkıcıyı sert biçimde eleştirdi. 

 

 

Şarkıcının paylaşımını şaka yollu eleştiren bir kullanıcı, "Ben mazlum bir multimilyonerim, bana zulmetmeyi bırakın erkekler!" ifadelerini kullandı. Ancak Madonna'yı eleştirenler kadar bir kısım sosyal medya kullanıcısı da ona sahip çıktı ve "patriyarkaya" karşı kendisine destek verdiklerini söyledi. 

 

Independent Türkçe, RT

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU