Emma Stone'un Cruella'sı Joaquin Phoenix'in Joker'ine benzetildi

Bir kişi sosyal medyada, "Cruella film tanıtımının düpedüz 'Joker'in 13 yaş üstü genç kız hali' olup olmadığını merak ediyorum" diye yazdı

Cruella'nın benzetildiği Joker, 2020 Oscar Ödülleri Töreni'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ve "En İyi Film Müziği" ödüllerini kazanmıştı (Fotoğraflar: Disney-Warner Bros)

İzleyenler, Disney'in Emma Stone'un başrol oynadığı yakında vizyona girecek Cruella'yı, 2019'da gişe rekorları kıran Joker'le karşılaştırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yetmişlerde geçen Cruella, 101 Dalmaçyalı (The 101 Dalmatians) filminin karakteri Cruella de Vil'in Londra'nın punk rock atmosferinde büyürken ve daha sonra Barones (Emma Thompson) için çalışan bir moda tasarımcısı olarak başarıya ulaşmaya çalışırkenki hayatını ve değişimini ele alacak.

Kısa süre önce yayımlanan fragman, yakında vizyona girecek filmle 2019'un Oscar adayı Joker arasında karşılaştırmalara yol açtı.

Twitter'daki izleyiciler fragmanın estetiğini Todd Phillips'in ünlü filmine benzetti.

Film eleştirmeni Karen Han şunları yazdı:

Cruella'nın fragmanı güzel görünse de bazen modayı seven kadınların modayı seven kadınlar olarak kalmasına izin verilmeli diye düşünüyorum.

TV eleştirmeni Caroline Framke'yse, "Geriye dönüp bakarsak, 'Disney Sunar: Joker rolünde Emma Stone' gibi bir şeyin geldiğini görmeliydik" diye ekledi.

Gazeteci Josh Horowitz, "Cruella'nın Joker sinematik evreninde yaşadığını bilmiyordum!" diye yazarken bir başka kullanıcı da şöyle dedi:

Joker tarzına sahip bir Cruella mı? Ben izlerim.

Bir diğer kişi de, "Yani Cruella, gizli bir Joker filmi ha" dedi. Altıncı kişiyse ekledi:

Emma Stone, Cruella rolünde harika görünüyor. Ayrıca fragmana bakınca bende kadın Joker hissi uyandırıyor.

Yazar Malcolm Harris, "Cruella film tanıtımının düpedüz 'Joker'in 13 yaş üstü genç kız hali' olup olmadığını merak ediyorum" dedi.

 

 

 

 

 

Fragman diğerlerini daha az ikna ederken bir kullanıcı şunu söyledi:

O halde Disney, Cruella de Vil'i yaparak Joker'e karşılık veriyor. Bu... bir cevap.

DC Comics'in ünlü kötü karakteri haline gelen palyaço Arthur Fleck'i Joker'de Joaquin Phoenix canlandırıyor.

Psikolojik gerilim filmi, meşhur karakter için daha önce görülenden çok daha karanlık olan alternatif başlangıç hikayesinin tasviri nedeniyle takdir edilmişti.

Diğerleriyse Cruella'yı, Harley Quinn (Margot Robbie'nin canlandırdığı) karakterine odaklanan DC Comics filmi Yırtıcı Kuşlar Ve Muhteşem Harley Quinn'le (Birds of Prey) karşılaştırdı.

Cruella'nın 26 Mayıs'ta gösterime girmesi bekleniyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU