"Kıyafeti ters giydirildi" iddiası sosyal medyada tartışıldı, Fenerbahçe açıklama yaptı

Duhan Emir'in stadyum gezisine "kıyafeti ters giydirilerek" alındığı iddialarını Fenerbahçe Kulübü'nden yazılı açıklama geldi

Fotoğraf: Twitter

İddiaya göre okulun düzenlediği etkinlikle Fenerbahçe Ülker Stad gezisine katılmak isteyen Galatasaraylı Duhan Emir, üzerine giydiği sarı-kırmızı polar ters çevrilerek giydirildikten sonra stada alındı. 

Stadın içinden çekilerek sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar tepki çekti.

Gelen tepkilerin ardından harekete geçen Galatasaray yöneticilerinden Özgür Savaş Özüdoğru sosyal medya hesabından çocuğa ulaştıklarını yazdı.
 


Duhan Emir'in polarının ters çevrilerek stada alındığı iddiası duyulunca sosyal medyadan da konuyla ilgili paylaşımlar yapıldı. 
 

 

 

 


Fenerbahçe Kulübü de yazılı açıklama yaptı ve iddiaları yalanladı:

"Bugün sosyal medyada oluşturulmaya çalışılan suni gündem üzerine bir bilgilendirme yapma gerekliliği doğmuştur. Kulübümüz tarafından gerçekleştirilen stat ve müze turuna katılan bir çocuğumuzun fotoğrafı üzerinden yanlış bir algı oluşturulmaktadır... Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, hangi takımı tutarsa tutsun, tüm çocuklarımız bizim çok özel ve önemlidir; çocukların yer aldığı her konu ve organizasyon da en hassas noktamızdır. Söz konusu turlarda bu tip olayların bir daha yaşanmaması için kulübümüz dışında turlarda görev alan üçüncü parti yetkili ve ilgililere de gerekli uyarılar yapılacaktır. Kapılarımız hangi takımın taraftarı olduklarından bağımsız olarak tüm miniklerimize her zaman sonuna kadar açıktır" 

Fenerbahçe resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım şöyle:

 

Independent Türkçe, Ajanslar

 

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU