Beşiktaş tribünlerinden Fikret Orman’a tepki: Fikret Orman paralar nerede?

Beşiktaş-Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında siyah-beyazlı taraftarlar, dün yapılan seçimde yeniden başkan seçilen Fikret Orman ve yönetimini protesto etti

Fikret Orman / Fotoğraf: AA

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk eden Beşiktaş'ta, siyah-beyazlı taraftarlar karşılaşmanın başında Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemleri protesto etti.

Mücadelenin 25. dakikasında Caner Erkin’in ceza sahası içinde düşürülmesi sonrasında penaltı bekleyen Beşiktaşlılar, Hakem Cüneyt Çakır’ın devam kararı sonrasında ise önce hakemlere ardından ise Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetimine tepki gösterdi.

“Fikret Orman paralar nerede?” ve “Yönetim istifa” tezahüratları yapan siyah-beyazlılar, geçmişte Süleyman Seba’ya yapılan tezahüratın benzerini Fikret Orman için söyledi ve “7 sene oldu, senin süren doldu. Yeter artık Fikret, Beşiktaş’ı terk et” sloganı attı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Genel kurulda Beşiktaşlı olmayanların oy kullandığı iddialarını da protesto eden taraftarlar, “Sendika dışarı” diye bağırdı. Bu sırada bazı taraftarlar ise, protesto edenlere tepki gösterdi. 

 

 

Independent Türkçe, İHA

DAHA FAZLA HABER OKU