Friends'in yönetmeni: Jean-Claude Van Damme, hem Aniston'ı hem de Cox'ı rahatsız etti

Dizinin yıldızları Jennifer Aniston ve Courteney Cox'ın Van Damme'la çalışırken zor anlar yaşadığı aktarıldı

Friends hâlâ en çok izlenen komedi dizileri arasında yer alıyor (NBC)

Aksiyon filmlerinin ünlü isimlerinden Jean-Claude Van Damme, Friends dizisinde Jennifer Aniston ve Courteney Cox'la çalışırken iyi bir bir intiba uyandırmamış. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Van Damme 1996'da NBC'de yayımlanan dizinin "The One After the Superbowl: Part 2" bölümünde konuk oyuncu olarak yer almıştı. 

Bahsi geçen bölümde Monica ve Rachel, bir film setinde Van Damme'la tanışıyordu. Bir yanlış anlama sonucu karakterler, aktörün ilgisini çekebilmek için birbirleriyle çekişmeye başlamıştı. Her ne kadar Phoebe, Monica ve Rachel'ın saçma davrandığını anlatmak için elinden geleni yapsa da ikili bölümün çoğunu Van Damme'ı el üstünde tutarak geçirmişti.

Son Savaş (Street Fighter) filminin yıldızı üçlü bir ilişki teklif edene kadar karakterler onu bırakmamıştı.

Söz konusu bölümün yönetmeni Michael Lembeck verdiği röportajda Van Damme'ın idare etmesi hayli zor biri olduğunu anlattı. Yönetmen, oyuncunun hazırlıksız olduğunu ve profesyonelce davranmadığını belirtti. Dahası o dönem Van Damme'ın hem Aniston'ı hem de Cox'ı rahatsız ettiğini söyledi.

Screen Rant'in haberine göre Lembeck, Van Damme'ın her iki karakteri de öptüğü sahnelerde oyuncuları rahatsız ettiğini şu ifadelerle anlattı:

Hazırlıksız ve kibirliydi. Ama şu hikayeyi paylaşmak istiyorum: Önce onu ve Jennifer'ı çektik. Jennifer daha sonra yanıma gelip, 'Lem, Lem bana bir iyilik yapıp beni öperken dilini ağzıma sokmamasını söyler misin?' dedi. One her şeyin yolunda olduğunu ama bu sahnenin yakın çekim olduğundan bunu yapmamasını söyledim. Daha sonra Courteney'le sahneyi çektik. Sonra Courteney yanıma geldi ve 'Lem lütfen dilini ağzıma sokmamasını söyler misin?' dedi. Buna inanamadım. Ona biraz daha sert biçimde tekrar söylemem gerekti.

Lembeck'in anlattığı sahnelerin çekimi yapılsa da dizide yer almamıştı. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU