Ali Koç: İşadamı, sanatçı, memur, işte budur Fenerbahçe’nin zenginliği

Acun Ilıcalı’nın öncülüğünde TV8 ve FB TV ortak yayınında “WinWin” ismiyle adlandırılan kampanyaya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da katıldı

Cem Yılmaz - Ali Koç- Acun Ilıcalı / Fotoğraf: Instagram

Acun Ilıcalı'nın "Fener Ol" kampanyası için hazırlayıp sunduğu "WinWin" programına ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yanı sıra, teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçeli futbolcular, eski futbolculardan Semih Şentürk ve Tuncay Şanlı, ünlü oyuncu Ezgi Mola ve sanatçı Merve Özbey de katıldı. Kampanyada, kulübün ihtiyaç duyduğu paranın bir kısmı SMS ve forma satışlarıyla toplanmaya çalışıldı.

Canlı yayında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Seçilmeden önce bizler el ele vererek, kitlesel bir hareketle, ancak Fenerbahçe’nin böyle bir şey yapabileceğini söyleyerek bu işe başladık. Elimizden gelen katkıyı verdik. Türkiye tarihinde görülmemiş bir destek vereceğiz dedik, verdik” dedi.

Fener Ol kampanyasını 4 Nisan’da başlattıklarını belirten Koç, “Tarihi bir geceydi. Kara bir gündü. 12 Mayıs da öyle bir gece. Çorbada herkesin tuzu olsun dedik. İşadamı, sanatçı, memur, yargıç, hakim işte budur Fenerbahçe’nin zenginliği” şeklinde konuştu.

Kampanyada atılan SMS ve satılan forma sayısı Fenerbahçe resmi Twitter hesabından paylaşıldı.

 

 

“Fener Ol”a 500 bin TL bağışlayan Galatasaraylı

Başkan Ali Koç’un, “Fener Ol’a bir Galatasaraylı 500 bin TL bağışladı” açıklaması günlerce konuşulmuştu.

Dün gece yayınlanan programda bağışı yapan Galatasaraylının Serkan Aydın olduğu ortaya çıktı. Canlı yayına bağlanan Aydın, “Ezeli rekabet, ebedi dostluk” mesajı vererek, 300 TL’ye satılan imzalı formalardan da 100 adet satın aldığını söyledi. Serkan Aydın stüdyodaki konuklardan büyük alkış topladı.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU