Bahçeli isim vermeden Gül ve Davutoğlu'nu eleştirdi: CHP ile aynı çukura düşmeleri utanç verici

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nca düzenlenen iftarda konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bir ara AK Parti’nin içinde önemli makamlara gelenlerin, sıfatları başbakan, cumhurbaşkanı olanların, şimdilerde CHP’yle aynı çukura düşmeleri, utanç verici bir vefasızlık örneğidir. Yatta buluşup Türkiye'ye kaçak kat dikmek için plan yapanlara, Türk milleti izin vermez, göz açtırmaz" diye konuştu 

Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nca düzenlenen iftarda, CHP ve Ekrem İmamoğlu'na eleştirilerini sürdürdü. 

İmamoğlu'nun 31 Mart'ın hemen ardından Anıtkabir'e gittiğini hatırlatan Bahçeli, "Anıtkabir’e gidip attığı imzayla yetki ve unvan gasbı yapan bir acemiden İstanbul’a şehremini olmaz" ifadesini kullandı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bahçeli, "Terörist Demirtaş çizgisini beğenenden, HDP’yle düşüp kalkandan, PKK ve FETÖ’ye kadar gülücükler saçan birisinden İstanbul’a hayır gelmez, umut gelmez, huzur gelmez, gelemez" diye konuştu, hedefinde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski başbakan Ahmet Davutoğlu da vardı:
 

"Madem haktan bahsediyorlar, buyursunlar, 23 Haziran’a hazırlansınlar. Demokrasiyi kabullensinler, hukuka saygı duysunlar, kriz ve kaos tetikçiliğine asla heves etmesinler, aksi halde niyet sahipleri bedelini ağır şekilde ödeyecektir. Bir ara AK Parti’nin içinde önemli makamlara gelenlerin, sıfatları başbakan, cumhurbaşkanı olanların, şimdilerde CHP’yle aynı çukura düşmeleri, utanç verici bir vefasızlık örneğidir. Yatta buluşup Türkiye’ye kaçak kat dikmek için plan yapanlara, Türk milleti izin vermez, göz açtırmaz. Parti kurmak için her fırsatı ganimete çevirme kurnazlığı, bugüne kadar hiç kimseye yaramamış, bundan sonra da yaramayacaktır." 


"Yerin dibine batsın sizin güzeliniz"

MHP lideri Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı "Her şey çok güzel olacak" kampanyasına da tepki gösterdi:
 

"Neymiş, çok güzel şeyler olacakmış. Yerin dibine batsın sizin güzeliniz. Çirkinlik ne zamandır güzel olarak görülüp değerlendiriliyor? Biliniz ki, çirkin görünür, güzel bürünür. Kundaktaki bebeklere kurşun atılırken de güzel şeyler mi oluyordu? 19 Nisan’dan bugüne kadar 12 vatan evladı şehit düşerken de çok güzel şeyler mi yaşanıyordu? FETÖ çok güzel şeyler olacak diyor, CHP de papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyor. Martın sonu bahar diyorlardı, demokrasinin kara kışını yaşattılar. Bir CHP milletvekili, 'Kaynayan kazan taşmaz mı, sandıkları aşmaz mı, seçmenin oyunu yok sayan darbeyle buluşmaz mı?' diyecek kadar millet düşmanı haline gelebilmiştir. Darbe çağrısı büyük bir suçtur, hesabı mutlaka sorulmalıdır. İyiyi kirlettiler, güzeli lekelediler, kısacası değerlerimize kast ettiler. İşte zillet budur, işte rezalet bu kadar küstah ve cüretkardır."

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU