Marvel yıldızı Anthony Mackie: Falcon yeni Kaptan Amerika olmayabilir

Marvel Sinematik Evreni'nin yıldızı Kaptan Amerika kalkanını kimin alacağını inceleyecek "Falcon ve Kış Askeri" dizisine dair ipuçları verdi

Avengers: Endgame, Marvel'ın Sonsuzluk Destanı'nı ikonik biçimde sonlandırmıştı (Marvel)

Marvel Sinematik Evreni'nde Falcon'ı canlandıran Anthony Mackie, karakterinin Kaptan Amerika'nın kalkanını alacak kişi olmayabileceğini öne sürdü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avengers: Endgame'de Yenilmezler'in başından geçen maceraların ardından kendini emekli etmiş ve yaşlanmış Steve Rogers'ın ikonik Kaptan Amerika kalkanını Sam Wilson'a verdiği ve kalkanı alması için onu yüreklendirdiği görülmüştü. 

Her ne kadar diziye dair detaylar belirsizliğini korusa da "Falcon ve Kış Askeri" dizisinin fragmanından Sam'in, Rogers'ın kendisine bıraktığı mirasla boğuşacağı anlaşılıyordu. 

Screen Rant'in haberine göre Mackie verdiği yeni röportajda dizinin meşhur kalkanı kimin alacağını işleyeceğini doğruladı ve Falcon'ın bu görevi üstlenecek karakter olmayabileceğini ima etti.

Yeni Kaptan Amerika'nın Falcon olup olmadığı sorulduğunda Mackie, "Hayır, bunu henüz bilmiyoruz" diye yanıt verdi.

Oyuncu ayrıca şu ifadeleri ekledi:

Dizinin temel fikri bildiğiniz üzere temel olarak Avengers: Endgame'in sonunda Kaptan'ın emekli olma kararına ve kalkanı alıp alamayacağımı sorması üstünde şekilleniyor ancak şu ana kadar buna katıldığımı ya da Kaptan Amerika olacağımı söylemedim… bu yüzden dizi kimin kalkanı alacağı ve Steve dönmezse kimin Kaptan Amerika olacağı çizgisinde ilerliyor.

Görünüşe göre evrende ABD hükümetinin Kaptan'ın mirasının nasıl sürdürüleceğine dair farklı fikirleri var. Ancak Steve bizzat bu görevi Sam'in devralmasını istemişti ve dizi nihayetinde karakterin görevi üstlenmesini gösterebilir. Ne de olsa pek çoklarının katılabileceği üzere karakterin güçlü ahlaki pusulası onu mükemmel bir seçim haline getiriyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU