Ünlü komedyen Ricky Gervais uzayda komedi teklifini reddetmiş

İğneleyici esprileriyle bilinen ünlü komedyen fikrin fazlasıyla tehlikeli olabileceğini düşünmüş

Ünlü komedyen karantina döneminde şikayet eden ünlüleri eleştirdiği, "Havuzlu villada karantinadan şikayeti kesin" açıklamasıyla gündeme gelmişti (AFP)

Ricky Gervais, uzayda stand-up yapan ilk komedyen olma fırsatını geri çevirdiğini açıkladı.

"The Tonight Show with Jimmy Fallon" programına katılan 59 yaşındaki komedyen fırsatı çok tehlikeli bulduğu için geri çevirdiğini belirtti. 

Fox News'un haberine göre Gervais uzayda komedi fırsatına dair şu ifadeleri kullandı:

Bana, 15 dakikalığına uzaya gidilen şeylerden teklif edildi. Bir grup milyarder bana uzayda stand-up gösterisi yapan ilk komedyen olma fırsatı sundu. Ben de, 'Hayır, bu riski almayacağım' dedim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yakın zamanda "After Life" dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Gervais, bahsi geçen bu deneyimin bütünüyle zaman kaybı olacağını düşündüğünü belirtti. 

Ünlü komedyen daha sonra şaka yollu ifadelerle "Bu insanlar uzaya gidip etrafa bakınmak için 300 bin dolar ödedi… ve sonra oraya gittiklerinde karşılarında 10 dakika gösteri yapan Ricky Gervais olacaktı. Beni YouTube’dan izleyebilirler" dedi.

Gervais teklifi geri çevirme gerekçesini, "Şu an uzaydayız, tam ortasında" diye açıkladı. 

Komedyen yakın zamanda iptal kültürünün yarattığı ortamın komedi yapmayı ne kadar zorlaştırdığına dair açıklamasıyla gündeme gelmişti. Gervais şu ifadeleri kullanmıştı:

Korkutucu olan yanlış bir şey söylediğinizde silinecek olmanız ve bir anda Netflix’in sizi platformdan atabilmesi. Halihazırda dünyadaki en uyanık, politik açıdan doğru stand-up’ını yapıyor olabilirsiniz ama 10 yıl sonra ne olacağını bilemezsiniz. 10 yıl önce söylediğiniz bir şey nedeniyle silinebilirsiniz.

 

Independent Türkçe, Fox News

DAHA FAZLA HABER OKU