Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall'in Sex and the City'nin yeniden çevriminde yer almamasına dair konuştu

Dizinin yeniden çevrimi duyurulduğunda oyuncu, Cattrall'ın karakterinin "hikayenin bir parçası olmadığını" söyledi

Parker, daha önce yaşadığı cinsel tacize dair yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti (AFP)

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall'ın gelecek Sex and the City yeniden çevriminde yer almamasıyla ilgili spekülasyonlar hakkında konuştu ve "Ondan hoşlanmıyor değilim" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pazar günü (10 Ocak) dizinin yıldızları Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis dizinin Sex and the City: And Just Like That... adıyla yeniden çekiminde rol alacaklarını doğruladı. 10 bölümle sınırlı dizide, üçlü sırasıyla Carrie, Miranda ve Charlotte rollerini yeniden canlandıracak.

Samantha rolünü 2017'de bırakan ve 2018'de Parker'ı kamuoyu karşısında eleştiren Cattrall dizide yer almayacak.

Parker Instagram'da Cattrall'ın yeniden çevrimde yer almayacağını doğruladı ama aynı zamanda halihazırda oyuncuyla olan ilişkisini açıklığa kavuşturdu.

Yorum yapan bir kişi, Parker'ın Instagram'daki yeniden çevrim duyurusunda Cattrall'ı "etiketlemediğini" fark etti, bir diğeriyse şöyle yazdı:

Birbirlerinden hoşlanmıyorlar.

Parker daha sonra kullanıcıya şöyle yanıt verdi:

Hayır. Ondan hoşlanmıyor değilim. Bunu hiç söylemedim. Söylemem de.

Parker sözlerine şöyle devam etti:

Samantha bu hikayenin bir parçası değil. Ama o her zaman bizim bir parçamız olacak. Nerede olursak olalım veya ne yaparsak yapalım. 

Yine Instagram'da Parker, yeniden çevrime dair duyduğu heyecanı dile getiren ama "Kim'i/Samantha'yı özleyeceğini" de söyleyen başka bir hayranına da yanıt verdi.

Parker "Biz de (özleyeceğiz). Onu çok seviyorduk" ifadelerini kullandı.

Sex and the City, Manhattanlı dört kadının romantik ve profesyonel ilişkilerini konu alıyor. Sevilen orijinal dizi, iki sinema filmi onu takip etmeden önce 6 sezon sürdü.

 

ab.png

Jessica Parker, Kim Cattrall'dan "hoşlanmadığı" iddialarına cevap verdi (Instagram)

 

2017'de karakteri bıraktığını açıklayan Cattrall uzun süredir kendisiyle Samantha rolü arasına mesafe koymuş durumda. Catrall ayrıca Parker'ın üçüncü bir Sex and the City filminde rol almayı reddetmesine dair "daha nazik olabilirdi" demişti.

Cattrall kardeşi Chris'in ölümünün ardından Şubat 2018'de daha da ileri gitmişti. Parker, Cattrall'ın Instagram hesabına taziye yorumu yazdıktan sonra Cattrall onu "zalim" diye nitelendirmiş ve "Bu trajik zamanda sevgine veya desteğine ihtiyacım yok @sarahjessicaparker" yazan mesajın fotoğrafını paylaşmıştı.

Sex and the City: And Just Like That…'in çekimleri ilkbaharda başlayacak ve ilk olarak ABD'deki yeni yayın platformu HBO Max'te yayımlanacak. Birleşik Krallık'taki yayıncısı henüz açıklanmadı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU