Cardi B çok tartışılan WAP'ı kızına niye dinletmediğini açıkladı

Ünlü rapçi şarkıyı kendi kızına dinletmemesi nedeniyle eleştirildi

Cardi B, şarkısından ötürü kendisine yöneltilen eleştirilere "çok seksi biriyim, seksi seviyorum" diye cevap vermişti (AFP)

ABD'li ünlü rapçi Cardi B, müstehcen sözleri ve klibi nedeniyle tartışma yaratan şarkısı WAP'ı 2 yaşındaki kızı Kulture'a dinletmediğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü şarkıcı Instagram hesabından yaptığı canlı yayın sırasında meşhur şarkısına pleybek yaparken kızının odaya girmesiyle performansını aniden sonlandırmıştı. Şarkıyı kapatmadan önce 28 yaşındaki Cardi B'nin, "Hayır, hayır, hayır" diye bağırdığı duyulmuştu.

Sosyal medyada pek çok kişi ünlü rapçiyi kızını kendi şarkısından koruma çabasını ağır biçimde eleştirdi. 

Kullanıcılardan biri, "Yani kendi kızın dinleyemiyor ama başkalarının kızı dinleyebiliyor öyle mi?" diye yazdı. 

New York Post'un haberine göre Cardi B eleştirilere şu ifadelerle cevap verdi:

Buna zaten son vermeniz gerekiyor! Ben JoJo Siwa değilim, çocuklar için değil yetişkinler için müzik yapıyorum. Ebeveynler çocuklarının ne dinlediğinden ya da izlediğinden sorumludur. Cinselliği seven biriyim ama tıpkı diğer ebeveynler gibi çocuğumun yanında değil.

Rapçi ifadelerine ayrıca şunları ekledi:

Striptizci anneler var. Eğlence için bütün gece twerk yapmaları çocuklarının yanında yapmaya devam ettikleri anlamına mı geliyor? Hayır! Bu tartışmayı yapmaktan vazgeçin.

Cardi B'yi, WAP şarkısının içeriği nedeniyle bir diğer rapçi Snoop Dogg da eleştirmişti. Snoop Dogg, Cardi B'ye "biraz yaratıcılık ve mahremiyet lütfen" demişti ve Cardi B'nn eşi Offset, eleştiriye "Erkekler kadınların işine burnunu sokmamalı" diye cevaplamıştı.

 

Independent Türkçe, New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU