Keanu Reeves'ten hayranlarına duygusal yeni yıl mesajı

Reeves'in Neo karakteriyle beyazperdeye geri döneceği Matrix 4'ün 2021'de vizyona girmesi planlanıyor

Keanu Reeves, tüm dünyada büyük bir yankı uyandıran Cyberpunk 2077 oyununda canlandırdığı karakterle kısa süre önce gündeme gelmişti (AFP)

The Matrix'in serisinin baş kahramanı Neo rolünden bu yana Hollywood'un en gözde yüzlerinden biri olan Keanu Reeves, hayranlarına ilham verici bir yeni yıl mesajı verdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü aktör yakın zamanda, sadece öldürdüğü kişi sayısıyla bile tarihteki en ölümcül karakterler listesine girebilen ve filme ismini veren bir hayli sert karakter John Wick'le yeniden sansasyon yaratmıştı.

Gerçekten de Matrix 4 ve John Wick 4 halihazırda prodüksiyon aşamasında olsa da, Kovid-19 pandemisi kaynaklı kısıtlamalar sebebiyle tahmin edilenden daha yavaş bir hızda ilerleme kaydediliyor.

We Got This Covered'ın haberine göre yılbaşı kutlamaları geride kalırken karizmatik aktör hayranlarına 2021 yılı için umut dolu bir mesaj verdi:

Başkalarına saygı duymaya çalışın. Hayattan en iyi şekilde yararlanmaya çalışın ve bunu sürdürün, mevcut durumda bunu elde etmenin yollarını bulun ama aynı zamanda saygı gösterin. Bağlanma yolları bulun. Yapabiliyorsanız. Demek istediğim, sadece... hayatta kalın.

Sinema dünyasından isimler için de geçerli olmak üzere 2020 pek çok kişi için hayli zor bir yıl oldu ve görünüşe göre Keanu Reeves yeni yılın ilk haftasından kendisinin ve hayranlarının moralini yüksek tutmak istiyor.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

DAHA FAZLA HABER OKU