Galatasaray Divan Kurulu’nda “Her şey çok güzel olacak” sesleri

Toplantı sırasında konuşan kurul üyesi Hayri Kozak, “Memleketin kurtuluşu için tek çıkış yolu İmamoğlu’nun 23 Haziran’da bir zafer kazanmasıdır” dedi

Galatasaray'ın mayıs ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Özhan Canaydın Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıda konuşma yapan Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak “23 Haziran’da, şampiyonluğumuz da dahil her şey çok güzel olacak. Aynen İmamoğlu’nun söylediği gibi” dedi:
 

"Tanrı, İmamoğlu’nu bu memlekete bağışladı. Allah yardımcısı olsun. İnşallah o gün 23 Haziran akşamı yalnızca biz değil Türkiye’nin bayram yapacağı bir akşam olacak. Bunu gönülden temenni ediyorum. Hepimize düşen görev var. Tutacağız kulağından, gelmeyenleri de götüreceğiz. 23 Haziran’da noktayı koyacağız. Memleketin kurtuluşu, çoluk çocuğumuzun geleceği için tek çıkış yolu bu genç delikanlının 23 Haziran’da bir zafer kazanmasıdır. Allah onun da yardımcısı olsun, memleketin de yardımcısı olsun, hepimizin de yardımcısı olsun. Sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum”


Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, Kozak'ın sözlerini “Umarım bu son divan toplantımız olmaz" diyerek yanıtladı.

 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU