Cardi B'den çizgi karakter Peppa Pig'e tehdit: Günlerini saymaya başla

Britanya yapımı çocuklara yönelik çizgi film, su birikintilerinde hoplamayı seven ana karakteriyle tanınıyor

Cardi B, kızının su birikintilerinde hoplamayı sevmesine sebep olduğu için Britanya yapımı çocuklara yönelik çizgi film Peppa Pig'e seslendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Bodak Yellow" şarkısıyla ünlü rapçi, son derece popüler çocuk çizgi filmine duyduğu kızgınlığı Twitter'da dile getirdi ve iki yaşındaki kızı Kulture'ı su birikintilerinde zıplamaya teşvik ettiği için programı şaka yollu tehdit etti.

Rapçi, "Bebeğim domuz Peppa'yı izliyor ve şimdi ne zaman su birikintisi görse gidip üstünde zıplamak istiyor" diye yazdı.

Bu b**tan durum çok canımı sıkıyor! Ugg botlarını mahvediyor... Canın cehenneme Peppa Pig... Kahrolası günlerini saymaya başlasan iyi edersin!

 

 

Peppa Pig'in ilk sezonunun "Çamurlu Su Birikintileri" başlıklı ilk bölümü, karakterlerin sık sık çamurlu göletler içinde zıplayarak etrafı mahvettiği seri boyunca tekrarlanan bir güldürüye dönüşen olayı tanıtıyor.

 

 

Bu ay 28 yaşındaki sanatçının rapçi Megan Thee Stallion'la birlikte yaptığı son single'ı "WAP", Birleşik Krallık'ın 2020'nin Google'da en çok aranan şarkı sözleri listesinin zirvesine çıkmıştı.

Cinsel içerikli şarkı sözleri yüzünden sansasyon yaratan popüler parça, Ağustos'ta yayınlanmasının ardından toplam 4 hafta boyunca Billboard Hot 100'de 1. sırada kalmıştı.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU