Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı "Her şey çok güzel olacak" diyen ünlüleri "kayıt" altına aldı

Muhammet Safi, paylaşımına sosyal medyada gösterilen "fişleme" tepkilerinin ardından hesabını korumaya aldı

Cumhurbaşkanlığı Arşiv Dairesi Başkanı Muhammet Safi

Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal etmesinin ardından sosyal medyada #HerŞeyÇokGüzelOlacak etiketiyle Ekrem İmamoğlu'na destek veren mesajlar paylaşıldı.

Sosyal medyadaki kampanyaya birçok ünlü de destek verdi. İmamoğlu'nun "Herkes konuşacak, sanatçılar da konuşacak" açıklamasıyla sosyal medyadaki paylaşımların sayısı daha da arttı.

Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi, Twitter hesabından "Kayıt" notunu düşerek bu ünlülerin isimlerinin yazıldığı bir listeyi paylaştı.

Listenin başında "#HerŞeyGüzelOlacak diyenler devam" yazıyor.
 


CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Muhammet Safi'ye "Gestapo musun?" diyerek tepki gösterdi.
 

 

Mesajın sosyal medyada yayılmasıyla tepkilerin artmasının ardından Muhammet Safi hesabını korumaya aldı.
 

 

Independent Türkçe Cumhurbaşkanlığı Arşiv Dairesi'ni arayarak Daire Başkanı Muhammet Safi'den paylaşımla ilgili görüş almak istedi. Telefona yanıt veren yetkililer Muhammet Safi'nin toplantıda olduğunu muhabirimizin talebinin kendisine iletileceğini söyledi. Şu ana kadar Muhammet Safi'den herhangi bir dönüş olmadı. 

Bu arada gazeteci İsmail Saymaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda listenin bir İmamoğlu destekçisi tarafından hazırlandığını, Muhammet Safi'nin bunu paylaştığını yazdı.

 

 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU