Havayolu şirketlerinden seçim kararı: 23 Haziran için biletler ücretsiz değiştirilecek

THY, Pegasus, Atlas Global ve Onur Air ardı ardına seçim günü için biletlerin ücretsiz değişimi veya masrafsız iade edilmesi konusunda karar aldı

Havayolu firmaları 23 Haziran'daki İstanbul seçimi için ücretsiz bilet değişimi yapacak / Fotoğraf: AA

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul seçimlerinin 23 Haziran'da yenileneceğini açıklamasının ardından havayolu firmaları ardı ardına seçim günü için İstanbul kalkışlı ve varışlı uçuşların ücretsiz değiştirileceği yönünde karar aldıklarını açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Türk Hava Yolları (THY) 20-26 Haziran arasındaki biletler için ücretsiz değişim yapacak. 

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 6 Mayıs ve önceki tarihlerde alınan 20-26 Haziran 2019 tarihli İstanbul kalkışlı ve varışlı biletlerin, 15 Mayıs’a kadar ücretsiz değiştirileceğini açıkladı. 

 

 

Biletlerle ilgili karar açıklayan ilk firma ise Pegasus Havayolları oldu. Firma sabah saatlerinde yaptığı açıklamada, 6 Mayıs’tan önce alınan biletlerde iade ya da değişiklik yapılabileceğini açıkladı. 

Pegasus’un Twitter hesabından paylaşılan mesajda, 6 Mayıs’tan önce alınan İstanbul kalkışlı veya varışlı tüm biletlerde değişiklik ya da kesintisiz iade yapılabileceği duyuruldu. 

Mesajda kararın yenileme seçiminin yapılacağı 23 Haziran tarihini de kapsadığı da belirtildi. 

 

Atlas Global de 23 Haziran için biletlerin ücretsiz değiştirileceğini açıkladı

Kısa süre içinde Atlas Global Havayolları şirketi de 23 Haziran 2019 seçim günü uçuşları hakkında bir duyuru yayınladı. 

Firma, uçuşları 23 Haziran İBB Başkanlığı seçimine denk gelen yolcuların biletlerinde ücretsiz değişiklik yapabileceğini ilan etti.

 

Onu Air  ücretsiz iade seçeneği sundu

Onur Air de mesajını sosyal medya hesabından yayımlayarak "23 Haziran 2019 seçim gününü kapsayan tek yön veya gidiş-dönüş biletlerini 7 Mayıs 2019 tarihinden önce alan yolcularımız 1 Haziran’a kadar çağrı merkezimizi arayarak 15 Haziran - 15 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz olarak değişiklik yapabilecek veya bilet ücretlerini kesintisiz iade alabilecektir" açıklamasını yaptı.

 

 

 

Independet Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU