George Clooney, yeni filmindeki rolü için kilo verirken hastanelik oldu

Ünlü oyuncu, iyileşmesinin birkaç hafta sürdüğünü söyledi

Yeni yapım 23 Aralık'ta Netflix'te yayımlanacak (Netflix)

ABD'li oyuncu George Clooney, yeni filmi için kilo verdikten sonra çekimlere başlayamadan rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Oscar ödüllü oyuncu, tüm dünyayı etkileyen bir felaket sonrası hayatta kalan bir astronotu canlandırdığı The Midnight Sky (Gece Yarısı Gökyüzü) filmi için yaklaşık 11 kilo vermişti.

59 yaşındaki oyuncu, Britanya gazetesi Mirror'a açıklamasında "Sanırım hızlıca kilo vermek için kendime fazla yüklendim, sağlığıma dikkat etmedim" dedi.

Yönetmenliğini de üstlendiği filmde Clooney, kanser hastası astronot Augustine Lofthouse karakterini canlandırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"İyileşmem birkaç hafta sürdü. Bu da beni zorladı çünkü yönetmen olarak enerjiye ihtiyacınız var" diye konuşan Clooney, çekimlerden 4 gün önce kötüleşince apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

Tedaviye alınan ünlü oyuncuya pankreatit tanısı kondu fakat kendisi kısa sürede sağlığına kavuşarak taburcu edildi.

Kilo vermenin yanında Clooney rol gereği sakalını da uzattı.

"Uzun ve çirkin bir sakal bıraktım, oğlum çok sevdi çünkü sakallarımın arasında bir şeyler saklayıp duruyordu. Ben de anca çalışmaya gittiğimde fark ediyordum" diyen Clooney, eşi ve kızınınsa sakaldan pek memnun kalmadığını anlattı:

Ama kızım ve eşim sakalımı kestiğimde rahat bir nefes aldı. Saç sakal birbirine girmiş tipimde yüzümü doğru düzgün görmekte zorlandılar.

Filmin senaryosu, ABD'li yazar Lily Brooks-Dalton'ın 2016'da yayımlanan Good Morning, Midnight (Günaydın Gece Yarısı) kitabını konu ediniyor.

 


Independent Türkçe, Daily Mail, Mirror

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU