Taylor Swift yeni albümünde Marriage Story'den ilham almış

Swift son albümünü hazırlarken ayrılığa dair pek çok yapımdan beslendiğini söyledi

Taylor Swift kısa süre önce Whitney Houston'ın 33 yıllık Billboard rekorunu kırmıştı (Fotoğraflar: Heyday Films/Netflix - AFP)

ABD’li ünlü şarkıcı Taylor Swift, "Folklore" isimli son albümündeki "My Tears Ricochet" şarkısının sözlerini Noah Baumbach’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Marriage Story filmini izledikten sonra yazdığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü şarkıcı verdiği yeni röportajında yeni albümü için şarkı sözleri yazarken kendisini "ayrılık etrafında şekillenen hikayeler, filmler ya da anlatılar tarafından hakerekete geçirilmiş” halde bulduğunu söyledi. 

NME'nin haberine göre Swift ifadelerini şöyle sürdürdü:

Bana bu kadar acı vermesinin bir nedeni yok ama birdenbire yaşadığım bir şey gibi hissettim. Sanırım bu 15 yıllık bir ilişki yaşarken her an olabilir ve dağınık, üzücü bir şekilde biter.

Böylece 'My Tears Ricochet'i yazdım ve biten bir ilişkiyi insanların gerçek bir evliliği sonlarmasıyla kıyaslayarak uydurduğum bir sürü görüntüyü kullanıyordum. Dünyada herkesten daha çok güvendiğiniz bu kişi birdenbire size en kötü şekilde zarar verecek birinie dönüşür.

Sanırım Marriage Story’yi izledikten ve evliliklerin ne zaman yanlış gittiğini ve bu kadar felaketle sonuçlandığını duyduktan sonra o şarkının ilk sözlerini yazdım.

 

 

Bahsi geçen filmin başrollerinde Adam Driver ve Scarlett Johansson yer alıyor. Öte yandan Swift’in yeni albümü hem eleştirmenlerden hem de hayranlarından olumlu yorumlar almıştı. 

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU