Friends'in Chandler'ının eski sevgilisi: Beni hamileyken uyuşturucu almaya gönderirdi

Ünlü aktörün uzun süre uyuşturucu bağımlılığıyla boğuştuğu biliniyor

Koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmeden önce Friends ekibinin yeni bir projeyle bir araya geleceği açıklanmıştı (NBC)

Friends dizisinde Chandler Bing karakterini canlandıran Matthew Perry’nin eski sevgilisi, ünlü aktörün uyuşturucu bağımlılığının 10 yıl önce epey kötü durumda olduğunu ve kendisini hamile olduğu sırada uyuşturucu almaya gönderdiğini ileri sürdü. 

Page Six'in haberine göre ünlü oyuncuyla 2000’li yıllarda bir süre birlikte olduktan sonra da arkadaş kalan Kayti Edwards verdiği röportajda oyuncunun 2011'de hayli zor bir dönem geçirdiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

5 aylık hamileydim ve ve onun için bir şeyler alıyordum. 'Kimse hamile bir kızı kenara çekmez. Merak etme' derdi.

İddiaya göre Perry anlaşmayı yapıyor, Edward da paketi alıyordu. 

Çantayı açardık, bazen hap, kokain ya da eroin ve uyuşturucu olurdu. Farklı yemek çeşitleri olan bir restoran gibiydi ne alacağınızı asla bilemezdiniz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Edwards o dönemde oyuncuya yardım etmeye çalıştığını, polis veya paparazi tarafından yakalanmasını önlemek için satıcılarla görüştüğünü öne sürdü.

Edwards açıklamasına şu ifadeleri ekledi:

Geri dönüp baktığımda, 'Ne tür bir arkadaştım?' diye düşünüyorum. Ona yardım etmek istemiştim. Bana suçluluk hissini, 'Eğer sen yapmazsan, oraya kendim gidip alırım' diyerek yaşatırdı. Ben de 'Hayır, hayır, hayır, bunu senin için yapacağım' derdim çünkü o ruh halinde araba kullanıp sokaklarda yürümesini istemiyordum. Biraz tuhaftı, ilişkimiz zehirli bir hal almıştı. Hayır diyemiyordum.

Perry iddiaya göre Edward’a uyuşturucu alması için para da ödüyordu. Edwards bazen günde birkaç kez bunu yaptığını ve günde 3 veya 4 bin dolar (yaklaşık 23 veya 30 bin TL) kazandığını da ekledi. 

Uzun süre bağımlılıkla boğuşan Perry’nin uyuşturucudan kurtulduğu ve kısa süre önce sevgilisi Molly Hurwitz’le nişanlandığı medyaya yansımıştı. 

 

Independent Türkçe, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU