Kit Harington Game Of Thrones'un 4. bölümünü yorumladı: Rahatsız edici bir şeyler var

Gece Kralı’nı alt edenler, yeni bölümde Cersei Lannister’ı yenmek için Kralın Şehri’ne gidebilir

Fotoğraf: HBO

Uyarı: Game of Thrones’un 8. sezonuna dair “spoiler” içerir.

Game Of Thrones hayranları, dizinin 8. sezon 4. bölümünün, “Uzun Gece”ye kıyasla daha sakin geçeceğini düşünmüş olabilir. Ancak Kit Harington, bunun tersini söylüyor.

Jon Snow karakterini canlandıran ünlü aktör, Entertainment Weekly’ye yaptığı açıklamada, “4. bölüm, en sevdiğim bölümlerden biri. Çünkü karakterler istediğini almış gibi görünüyor. Dünya artık güvende” dedi.

Harington sözlerine şöyle devam etti:

“Ancak bu noktada izleyici şöyle düşünecek: Bu daha 4. bölüm. Kesin bir şey olacak, bir aksilik çıkacak. Seyircinin böyle hissetmesi harika bir şey. Çünkü karakterler de aslında bu durumun farkında. Burada bir kargaşa, rahatsız edici bir şey var. Çok Şekspiryen.”

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin yeni bölümünde, Gece Kralı’nı alt edenler, Cersei Lannister ve Euron Greyjoy ittifakını mağlup etmek için Kralın Şehri’ne hareket edebilir.

Yayımlanan fotoğraflarda, Jon, Daenerys, Tormund, Gray Worm ve Samwell’in, Theon, Beric, Lyanna ve Jorah anısına meşaleler taşıdığı görülüyor.

Üstelik yeni bölümün yönetmen koltuğunda, Kızıl Düğün’den tanıdığımız David Nutter oturuyor. Nutter ayrıca, yeni sezonun ilk 2 bölümünü de yönetti.


 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağla Üren

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU