The Walking Dead'in yıldızı Norman Reedus, iki yaşındaki kızına alfabeyi öğretirken görüntülendi

Videoyu paylaşan Diane Kruger, "Sağlıklı olduğum ve küçük ailemle birlikte olduğum için minnettarım" diye belirtti

Reedus, daha önce verdiği röportajda koronavirüs pandemisinin gölgesinde yeni bölümlerin çekildiği sette yaralandığını söylemişti (Instagram/Diane Kruger)

Ünlü model ve oyuncu Diane Kruger, The Walking Dead dizisinin yıldızı Norman Reedus’ın iki yaşındaki kızlarına alfabe öğretirken çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kruger’ın Instagram’da paylaştığı videoda 51 yaşındaki Reedus, kızını nazikçe doğru harfleri söylemesi için yönlendiriyor ve yanında alfabe şarkısını söylüyor. 

Öte yandan 44 yaşındaki Kruger videoyu paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

“Minnettar olduğum pek çok şey var. Arkadaşlarım, iş arkadaşlarım… Bu yıl sağlıklı ve küçük ailemle birlikte olduğum için minnettarım. Bu yıl hayatını kaybeden bu kadar çok insanı düşünmeden edemesem de, belki bu gün bize neye sahip olduğumuzu ve neye değer vermemiz gerektiğini hatırlatır.”

People'ın haberine göre Reedus bir dizi kalp emojisiyle paylaşıma yorum yaparken, pek çok Instagram kullanıcısı da videoyu beğendi. 

 

 

Bununla birlikte The Walking Dead yıldızı da kendi Instagram hesabından panda kostümü giyerken kızıyla görüldüğü bir fotoğraf paylaşmıştı. Oyuncu fotoğrafı panda ve kalp emojileriyle paylaşmıştı. 

 

 

Ünlü isimler bugüne kadar kızlarına dair pek fazla paylaşım yapmasa da bu sefer bir istisna yapmışlar gibi görünüyor. 

 

Independent Türkçe, People

DAHA FAZLA HABER OKU