Game of Thrones: Cersei’nin ölümü Sansa’nın elinden mi olacak?

*Uyarı: Game of Thrones 8. sezona ilişkin "spoiler" içerir

Game of Thrones’da hikaye sona yaklaşırken yeni teorilerin de ardı arkası kesilmiyor. Bunlardan biri de Sansa Stark’ın Cersei Lannister’ı öldüreceği teorisi.

The Hollywood Life’da yer alan haberde, Winterfell Savaşı sırasında Arya’nın hançerini Sansa’ya vermesine dikkat çekildi. Sansa’nın “Kullanmayı bilmilyorum” demesi üzerine Arya, “Sivri ucunu sapla” diye karşılık vermişti.

 

Game of Thrones - 1.jpg
Sansa Stark ve Arya Stark / Fotoğraf: HBO

 

Winterfell Savaşı’nı Tyrion’la birlikte mezarlıkta geçiren Sansa’nın bir savaşçı olmadığı açık. Ancak onun Cersei’nin ve Littlefinger’ın manipülasyon yeteneğinden çok şey kaptığı da bir gerçek. Yeni teori Sansa’nın bu özelliğini Cersei’ye karşı kullanabileceğini öngörüyor.

Dizinin dayandığı George R.R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı (A Song of Ice and Fire) adlı roman serisinde Maggy the Frog isimli kahin, Cersei’nin küçük erkek kardeşi tarafından öldürüleceğini söylüyor.

 

Game of Thrones - 2.jpg
Cersei Lannister ve Euron Greyjoy / Fotoğraf: HBO

 

Kitapta geçen bu kehanete dizide yer verilmemesi dizinin yaratıcılarının bu işi yapacak başka bir kişi düşündüğüne işaret ediyor olabilir.

Bu durumda Sansa’nın münipülasyon yeteneğini Cersei’ye yaklaşmak için kullanıp onu Arya’nın hançeriyle öldürmesi mümkün.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Game of Thrones'un 8. sezon 4. bölümü 5 Mayıs'ta yayımlanacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU