Temel Karamollaoğlu: Oy oranımız yüzde 3’ü geçti, 1 milyon 300 bin oy az değil

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu seçim değerlendirme toplantısı yaptı. Bekledikleri neticeyi alamadıklarını söyleyen Karamollaoğlu oylarını yüzde 100 artırdıklarını ve bunun önemli bir adım olduğunu belirtti

Fotoğraf: AA

Temel Karamollaoğlu, Ankara'da 31 Mart seçimlerinde partisinden ilçe belediye başkanlıklarına aday olan isimlerle değerlendirme toplantısı yaptı. Zor bir seçim dönemi atlattıklarını söyleyen Karamollaoğlu partisinin teşkilatlarına teşekkür etti.

Saadet Partisi lideri 31 Mart’ta aldıkları oy oranının yüzde 3’ü geçtiğini söyledi ve “bu önemli bir adım” dedi:

"Seçimlerde belki beklediğimiz neticeleri tam olarak almadık ama bütün arkadaşlarımız bilmeli ki, biz oylarımızı yüzde 100'ün üzerinde artırdık. Bu önemli bir adım. Her ne kadar bazı istatistiklerde hesap tarzına göre yüzde 2,7 rakamı geçiyorsa da Türkiye geneli dikkate alındığında bizim oylarımız yüzde 3'ü geçti. 1 milyon 300 bin oy az değil."

"Seçimler, erken bir tarihte kolay kolay yapılmaz"

Temel Karamollaoğlu, yerel seçimlerin ardından Türkiye'nin önünde uzun bir zaman olduğunu söyledi "Bundan sonraki seçimler, 4 buçuk sene sonra mı olur yoksa bir buçuk sene sonra mı olur onu bilmiyorum. Benim kanaatim; bu seçimler erken bir tarihte kolay kolay yapılmaz" ifadelerini kullandı.


AA

DAHA FAZLA HABER OKU