Paris Hilton: İlk selfie'yi 14 yıl önce Britney Spears'la birlikte icat ettik

Hilton aynı iddiayı yaklaşık üç yıl önce de dile getirmişti

Hilton daha önce ikiz bebekler istediğini ve kızına koyacağı ismi açıklamıştı (Twitter/Paris Hilton)

ABD’li ünlü manken, şarkıcı ve Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, 14 yıl önce Britney Spears’la birlikte 14 yıl önce selfie’yi bulmalarının yıldönümünü kutladı. 

Yaklaşık 3 yıl önce Hilton, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Britney Spears’la 2006’da çektikleri bir fotoğrafı paylaşmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

11 yıl önce bugün Britney ve ben selfie’yi icat ettik!

Hilton’ın paylaşımının ardından doğal olarak birçok Twitter kullanıcısı onun iddiasının yanlış olduğunu söylemiş ve daha önce çekilen selfie’lerden örnekler vermişti. 

Eonline'ın haberine göre bu hafta Hilton daha önce dile getirdiği iddiasını yineledi. Britney Spears’la çektirdiği söz konusu fotoğrafı paylaşarak, "14 yıl önce @britneyspears ve ben selfie’yi icat etmiştik" ifadelerini kullandı.

 

 

Hilton’ın paylaşımını 106 binden fazla kişi beğendi. 

Hem Hilton hem de Spears yakın zamanda hayatlarındaki travmatik olaylarla gündeme gelmişti. Hilton çocukken yatılı okulda maruz kaldığı istismara ve eski sevgilisinin kendisinden habersiz seks kasedini yayımlamasına dair açıklamalar yapmıştı. 

Öte yandan Britney Spears ise babasıyla karşı karşıya geldiği davayla gündem olmuştu. Britney Spears’ın babası Jamie Spears, şarkıcının 2007’de yaşadığı çöküşün ardından mahkeme kararıyla şarkıcının kariyerini ve kişisel yaşamını kontrol ediyor.

Vasilik görevinin babasından alınması talebiyle babasına dava açan Spears, durum bu şekilde devam ettiği sürece şarkı söylemeyeceğini açıklamıştı. 

 

Independent Türkçe, Eonline

DAHA FAZLA HABER OKU