The Walking Dead yıldızı Norman Reedus yeni bölümlerin çekimlerinden fotoğraf paylaştı

Reedus, sevilen dizinin çekimlerinde üst düzey sağlık önlemlerinin alındığını belirtmişti

The Walking Dead senaristi kısa süre önce Carol karakterinin az kalsın öleceğini açıklamıştı (AMC)

The Walking Dead dizisinin Daryl’ı olarak bilinen Norman Reedus, 10. sezonun bonus bölümlerinin çekimlerinden yeni fotoğraflar paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin yayımlandığı AMC kanalı 6 bonus bölümün 2021’de yayımlanmasının planlandığını açıklamıştı. Bonus bölümler, dizinin 10. sezon finalinin koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun süre ertelenmesinin ardından gelmişti. 

AMC’nin 10. sezon finali olarak tasarladığı "A Certain Doom" isimli bölüm 4 Ekim’de yayımlanmıştı. Orijinal sezon finali, Daryl ve en iyi arkadaşı Carol’ın (Melissa McBride) New Mexico yolculuklarını ertelemesiyle bitmişti. 

Comicbook.com'un haberine göre Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta Reedus’ın ekipmanları görülüyor. Ünlü oyuncu daha önce verdiği röportajda sette koronavirüs nedeniyle çok ciddi sağlık önlemlerinin alındığını ve bu önlemlerin zaman zaman çekimleri hayli zorlaştırdığını söylemişti.

 

 

Reedus, set ekibine ve oyunculara sürekli koronavirüs testi yapıldığını belirtmişti. Oyuncu pandeminin getirdiği zorlu koşullarda çekilen bölümlerden birinde yüzünden yaralandığını açıklamıştı. Reedus yara nedeniyle maske yerine siperlik takmak zorunda kaldığını eklemişti. 

Orijinal dizinin sona ermesinin ardından Daryl ve Carol karakterlerine odaklanacak bir spin-off çekilecek. 

 

Independent Türkçe, Comicbook.com

DAHA FAZLA HABER OKU