İmamoğlu'nun locadan izlediği maç bitti tartışmalar devam ediyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Vodafone Park'ta Beşiktaş-Başakşehir maçını locadan izlemişti. Locanın sahibi olduğunu iddia eden Atalay Demirbaş, Beşiktaş Kulübü’ne ihtarname çekti. Beşiktaş Kulübü ise locanın hacizli olduğunu ileri sürdü

İmamoğlu, 13 Nisan'da Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Başakşehir maçına gitmiş ve bir locadan maçı izlemişti / Fotoğraf: Twitter

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Beşiktaş-Başakşehir maçını Vodafone Park Stadı'nda locadan takip etmişti. İmamoğlu’nun maçı izlediği loca, tartışmaların hedef noktasında yer alıyor.

TRT Haber’de yer alan habere göre, İmamoğlu’nun maç izlediği locanın kendisine ait olduğunu iddia eden Atalay Demirbaş, 29 Nisan’da Beşiktaş kulübüne ihtarname çekti.

Demirbaş’ın gönderdiği ihtarnamede, bahsi geçen locanın Demand Gayrimenkul Danışmanlık tarafından 3 yıllığına kiralandığı ifade edilerek, "Tarafımıza tahsis edilen loca bilgimiz ve iznimiz olmaksızın Sayın Ekrem İmamoğlu'na kullandırılmıştır. İş bu sebeple loca kiralama bedeli 254 bin doların 7 gün içerisinde tarafımıza iadesini talep ederiz" açıklamalarına yer verildi.

Beşiktaş Kulübü locanın hacizli olduğunu öne sürdü

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, “ihtarnameyi gönderen şirkete, Kuzu İnşaat tarafından haciz uygulandığını, mahkeme tarafından tüm hak ve alacaklarının haczine ilişkin resmi yazının da kendilerine ulaştığını bildirdi. Bu nedenle ihtarname çeken şirketin loca üstünde bir hakkının olmadığı” öne sürüldü.

Öte yandan ihtarnameyi gönderen şirket, yasal sürenin dolmasının ardından hukuki haklarını kullanacaklarını belirtti.


Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU