Keanu Reeves ve Matrix 4 ekibi pandemi yasaklarına rağmen Berlin'de parti verdi

Söz konusu partiye dair herhangi bir başvuru yapılmadığı ve yetkililerin fotoğrafları incelediği aktarıldı

Reeves kısa süre önce Wolverine karakterini hayatı boyunca canlandırmak istediğini ancak içinde ukde olarak kaldığını açıklamıştı (AFP)

Almanya’da mevcut pandemi tecridi nedeniyle partiler kesinlikle yasak olsa da Keanu Reeves ve Matrix 4 ekibi Berlin’de parti verdi. Partinin merakla beklenen filmin bir sahnesi için verildiği öne sürüldü. 

PageSix'in haberine göre yaklaşık 200 çalışan Potsdam’daki Studio Babelsberg’deki film çekimlerinin tamamlandığı partide eğlendi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Alman Bild gazetesine göre partide bir dans pisti, DJ, içki ve yemek karavanları bulunuyordu. 

Reeves ve sevgilisi Alexandra Grant’ın de partide masalarında bir şişe şarapla görüldüğü aktarıldı. Matrix serisinin yaratıcıları Lana ve Lilly Wachowski’nin de orada olduğu belirtildi. 

Gazeteye konuşan konuklardan biri, "Coşkulu bir atmosfer vardı. Öncesinde herkes hızlı bir Kovid-19 testinden geçirildi. Herkesin maskeyle gelmesi gerekiyordu ancak sonrasında pek çoğu takmadı" ifadelerini kullandı. 

Almanya’nın 4 haftalık kısmi tecridi 2 Kasım’da başladı bu nedenle barlar, retoranlar ve tiyatrolar kapatıldı ve kalabalık toplanmalar yasaklandı. 

Bild’e konuşan Studio Babelsberg’in sözcüsü Bianca Makarewicz, "Prodüksiyona göre o, çekimlerin son günüydü. Kutlama sahnesiydi. Temizli gerekliliklerine uyuldu" diye belirtti. 

Prodüksiyon bu çekimi bilerek çekimlerin sonuna dahil olan kişilerle gerçekleştirdi.

Ancak partiye katılan davetliler parti sırasında herhangi bir çekim yapılmadığını söyledi. Filmin dağıtımcı şirketi Warner Bros. partiye dair açıklamada bulunmadı. 

Film ekibinin bulunduğu bölgede uygulanan sağlık kurallarına göre kapalı alanlarda yapılacak etkinlere ancak başvuruyla izin veriliyor. Ayrıca en fazla 50 kişinin katılmasına ve bu kişilerin sosyal mesafe ve maske kurallarına sıkı biçimde uyması isteniyor. 

Partiye dair herhangi bir başvurunun yapılmadığı ve yetkililerin yayımlanan fotoğrafları incelediği belirtildi. 

 

Independent Türkçe, PageSix, Bild

DAHA FAZLA HABER OKU