Hürriyet yazarı: Acun Ilıcalı açıklama yapsın

Yalçın Bayer, Kerem Güldüren isimli bir kişi hakkında kaleme aldığı yazıda Ilıcalı’ya seslenerek “Nasıl kandırılmak istendiğini açıklasın kamuoyuna” dedi

Fotoğraf: AA

Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, yapımcı Acun Ilıcalı’nın kanalında çocuklara bilgisayar alabilmek için başlattığı kampanyaya 700 bin lira bağışladığını söyleyen Kerem Gülderen isimli kişi hakkında yazdı.

Bayer bugünkü köşe yazısında şunları söyledi:

Sosyal medyada ‘Kerem Gülderen’ isimli bir gencin yaptıklarını gördük. Acun Ilıcalı’nın TV8 ekranlarında çocuklara bilgisayar alabilmek için yaptığı bağış programına 700 bin lira bağışlayan ‘Gülderen Holding’in patronu imiş... Netten araştırıldığında ne holding var ve ne kurumsal bir kimlik.

Bayer yazısında, “Bağışı lafta mı özde mi yaptı, ciddi şekilde takip etmek gerekiyor. Holding hakkında herhangi bir bilgi yok. Ticaret Sicil Gazetesi’nde de herhangi bir kayıt gözükmüyor. Bazı kullanıcılar kendisinin ‘mafyatik’ ilişkileri hakkında birçok şeyler yazıyor. Kendisine ‘Sülün Osman’ diyenler de var. Lütfen herkes dikkatli olsun. Acun Bey de bir açıklama yapsın, nasıl kandırılmak istendiğini açıklasın kamuoyuna" dedi.

 

Hürriyet, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU