Cardi B'nin 130 bin dolarlık çantalarına ırkçı yorum

Eşi gözaltına alınan Cardi B, kısa süre önce polisle karşı karşıya gelmişti

Cardi B, daha önce yayımladığı bir videoda Trump destekçilerinin saldırmasından korktuğunu söylemişti (Instagram/Offset)

ABD’li rapçi Cardi B, müzik endüstrisinin iyi kazanan ünlüleri arasında yer alıyor ve bugüne kadar da zengin bir tarz sergilemesiyle tanındı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şarkıcı Pazar günü satın aldığı, dudak uçuklatan pahalılığıyla bilinen Birkin çantalarını paylaştıktan sonra ırkçı yorumlarla karşılaştı. Bir sosyal medya trolü çantalar ne kadar pahalı olursa olsun, onları siyahi bir kadın satın aldığından "değerlerini kaybettiklerini" söyledi. 

Pahalı çanta koleksiyonuna getirilen eleştirilere cevap veren 28 yaşındaki şarkıcı bir video yayımladı. Şarkıcının eşi Offset de çantaların tutarını gösteren fişi Instagram hesabından paylaşmıştı. Fişte yer alan bilgiye göre Cardi B’nin çantalarının tutarı 130 bin dolar (yaklaşık 1 milyon 55 bin TL). 

Daily Mail'in haberine göre şarkıcı Twitter paylaşımına dair şu yorumları yaptı:

Bu tweet’i görüyorum değil mi? Orada ben vardım ve başka kadın rapçiler de vardı. Hermes mağazasından Birkin çantaları alıp alamayacağımızı konuşuyorlardı ve bu çantaların değerini nasıl düşürdüğümüzden bahsediyorlardı. Ve bunu gerçekten çok enteresan buluyorum çünkü her şeyden önce elbette çanta satın alabilirim. Esasen bugün Hermes’ten 4 çanta aldım.

 

 

Cardi B ayrıca beyaz sanatçıların böyle bir incelemeyle karşılaşmadığını söyledi. 

İkincisi neden kadın rapçilere bu çantalardan alıp alamayacaklarını soruyorsunuz? Bunu beyaz ünlülere yapmıyorsunuz… Bir diğer şey de çantaların değerini düşürmemizle ilgili, aslında hip-hop dünyasında markalardan bahsettiğimizde onların değerini artırıyoruz.

 

offset.jpg
Bahsi geçen çantaların fişi (Offset/Instagram)

 

Şarkıcı ve eşi kısa süre önce Trump destekçilerinin mitingden döndüğü sırada trafikte aralarında kalmış ve Offset onlara silah doğrultmakla suçlanmıştı. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU